Wij Zijn Alles

Bizzey

Wij Zijn Alles By Bizzey


Ik vlieg niet met de wind mee
Maar ik ben altijd recht door zee
Wij zijn jong voor altijd
Zolang de zon op ons schijnt
‘T is de nacht mijn vriend
We kunnen dansen in het donker
We kunnen wachten op het licht
Deze avond is bijzonder
Want wij zijn alles wat er is
Alles wat er is, alles wat er is, is, is, is, is, is, is, is
Want wij zijn alles wat er is

Wij zijn alles, alles, alles
Want wij zijn alles, alles, alles
Wij zijn alles, alles, alles
Want wij zijn alles, alles, alles

Ja, ik had m’n school niet afgemaakt
Voelde me thuis op de straat
Ik was jong, dom en vervelend
Leek alsof ik in m’n eentje tegen deze wereld was
Domste jongen van de klas
Was anders dan de rest, was in je ogen al verpest
Ik vond het best, ging mijn eigen route
Ruzie met mijn vader en mijn moeder
Met mezelf aan het stoeien
Door de twijfels, ga ik ooit nog wat bereiken of beland ik in de goot
Net als jullie zijn was me droom

Ik vlieg niet met de wind mee
Maar ik ben altijd recht door zee
Wij zijn jong voor altijd
Zolang de zon op ons schijnt
‘T is de nacht mijn vriend
We kunnen dansen in het donker
We kunnen wachten op het licht
Deze avond is bijzonder
Want wij zijn alles wat er is
Alles wat er is, alles wat er is, is, is
Want wij zijn alles wat er is

Wij zijn alles, alles, alles
Want wij zijn alles, alles, alles
Wij zijn alles, alles, alles
Want wij zijn alles, alles, alles

Ey, verloor mezelf in de nacht en leerde zoveel mensen kennen
In hetzelfde schuitje als ik
Dacht dat ik alleen was maar dat was ik niet
We zijn met zoveel
Allemaal artiesten zonder toneel
Wij acteren niet, jezelf zijn dat leer je niet
Dat wil ik wel, dat wil ik niet
Jou wereld is mijn wereld niet
De wereld is van ons en wij zijn mensen van de toekomst
Geloof in jezelf en ik beloof je dat het goedkomt

Ik vlieg niet met de wind mee
Maar ik ben altijd recht door zee
Wij zijn jong voor altijd
Zolang de zon op ons schijnt
‘T is de nacht mijn vriend
We kunnen dansen in het donker
We kunnen wachten op het licht
Deze avond is bijzonder
Want wij zijn alles wat er isLearn how to find the lyrics of Bizzey

How to search Caza Lyrics on the Rare-lyrics.com

At the top of the site, it is possible to search the lyrics with 3 methods

The first way to search for lyrics: Enter the name of the singer For example: Caza

The second way to search for lyrics: Enter the song name For example: Wij Zijn Alles

The third way to search for lyrics: Enter part of the lyrics


tags: - Jebroer lyrics - Jebroer Wij Zijn Alles - Jebroer Wij Zijn Alles lyrics - music lyrics of Wij Zijn Alles - Wij Zijn Alles lyrics - Wij Zijn Alles song text

All Artists: # 24kGoldn A A.C.E Aden Albino Alemán André De Shields Anne-Marie Ano Arctic Monkeys Ariana Grande Ashnikko ATB AURORA AURORA Ava Max Avi(PL) x Louis Villain Avicii B Bad Bunny Bad Bunny Bas Bella Poarch Billie Eilish BİRİLERİ Black Eyed Peas Black Eyed Peas Black Eyed Peas Blanco (UK) Bruno Mars BTS BTS C Calvin Harris Cardi B CB Charlotte Jane CJ Cochise Coldplay Conan Gray D ​d0llywood1 DaBaby DAY6 Destiny (MLT) Dino Blunt Doja Cat Dose Drake Dua Lipa Duncan Laurence E Ed Sheeran Elisa (PRT) Eminem ENNY F Fiedlerski (CZ) Finch (US) Fleetwood Mac FRO (TR) G Galantis GameboyJones Genius Azərbaycan Tərcümə Gera MX GIVĒON Gizmo Glass Animals GSoul Gym Class Heroes H Harry Styles Hedwig and the Angry Inch Her (FRA) HHP Hozier Hozier Human Touch (Pop) I IAmBlanco Imagine Dragons Imagine Dragons Immune (GRC) Internet Money Israel & Rodolffo Israel & Rodolffo Ivan Torrent Ivana J J Balvin J. Cole Jakob Jawsh 685 Jawsh 685 Jefe (TR) ​jimbo (UK) Joel Corry John Legend John Mayer JORDY Josh A & iamjakehill Josh Golden Juice (SWE) Juice WRLD Justin Bieber Justin Bieber Justin Quiles Justin Wellington K Kali Uchis KAROL G ​ked L Lady Gaga Lewis Capaldi Lil Baby Lil Nas X Lil Tecca Lil Tjay M Maluma Måneskin Manuel Turizo Maroon 5 Marshmello Masked Wolf Matt Maltese Meduza Miley Cyrus Mora Mora Myke Towers N Nathan Evans Natti Natasha Nio García Nirvana O Ofenbach Olivia Rodrigo OneRepublic P P!nk Peezy Polo G Pop Smoke Post Malone Powfu Prāta Vētra Q Queen Queen R Rauw Alejandro Rauw Alejandro Rauw Alejandro Rauw Alejandro Regard Regard Regard Riton Rochy RD Roddy Ricch Roddy Ricch S Saez SAINt JHN SAINt JHN ​sangiovanni Saweetie Sebastián Yatra Sech Sech Selena Gomez Selena Gomez Shawn Mendes Soso Maness StarBoi3 Surf Curse SZA T Tate McRae The Chainsmokers The Chainsmokers The Kid LAROI The Killers The Killers The Neighbourhood The Neighbourhood The Police The Weeknd Tiësto TINI TINI Tom Grennan Tom Grennan Tom Odell TOMORROW X TOGETHER Tones and I Topic Travis Scott Trippie Redd U V Vance Joy W X XXXTENTACION Y Young Stoner Life Z ИЧИ (EECII) Экси (Eksi)

You are viewing the Song Lyrics or music text