Ved Du Har Mig

Jimilian

Ved Du Har Mig By Jimilian

La’ mig ændre perspektiv, vender om igen
Det’ svært at beskriv’, du’ som en sommervind
La’ øjeblikket forbliv’, vi snakker drømmekvind’
Har set damer i lange baner, men ingen topper hende
Du så mig, blikket lå på dig
Ved at du ka’ se det
For du’ smuk, og du ved det

Jeg ka’ se, en plads i din seng
Jeg føler mig hjem’
Hva’ ska’ du ellers lige nå?

Det hver gang at du ha-a-a-a-ar
De jeans på der sidder stramt, et lille smil så’ jeg ramt
Du ved at du har mig
Det hver gang at du ta-a-a-a-ar
Den på med kavalergang, viser lidt og stritter frem
For jeg ved at du har mig

Du ved at du har mig
Om din finger, ved det’ dumt af mig
Men hvor bær’ det hen, la’ mig bær’ dig hjem til dig
Jeg tænker vi ku’ samle spildt tid op
Starte forfra, tro mig det ka’ ikk’ stop nu
Vi’ jo så godt i gang ligenu

Jeg ka’ se, en plads i din seng
Jeg føler mig hjem’
Hva’ ska’ du ellers lige nå?

Det hver gang at du ha-a-a-a-ar
De jeans på der sidder stramt, et lille smil så’ jeg ramt
Du ved at du har mig
Det hver gang at du ta-a-a-a-ar
Den på med kavalergang, viser lidt og stritter frem
Jeg ved at du har mig

Du ved at du har mig, mig, mig, mig
Du ved at du har mig, mig, mig, mig
For jeg ved at du har mig

Det hver gang at du ha-a-a-a-ar
De jeans på der sidder stramt, et lille smil så’ jeg ramt
Du ved at du har mig
Det hver gang at du ta-a-a-a-ar
Den på med kavalergang, viser lidt og stritter frem
Jeg ved at du har mig
Det hver gang at du ha-a-a-a-ar
De jeans på der sidder stramt, et lille smil så’ jeg ramt
Du ved at du har mig
Det hver gang at du ta-a-a-a-ar
Den på med kavalergang, viser lidt og stritter frem
Jeg ved at du har migLearn how to find the lyrics of Jimilian

How to search Blak Lyrics on the Rare-lyrics.com

At the top of the site, it is possible to search the lyrics with 3 methods

The first way to search for lyrics: Enter the name of the singer For example: Blak

The second way to search for lyrics: Enter the song name For example: Ved Du Har Mig

The third way to search for lyrics: Enter part of the lyrics


tags: - Jimilian lyrics - Jimilian Ved Du Har Mig - Jimilian Ved Du Har Mig lyrics - music lyrics of Ved Du Har Mig - Ved Du Har Mig lyrics - Ved Du Har Mig song text

All Artists: # 24kGoldn A A.C.E Aden Albino Alemán André De Shields Anne-Marie Ano Arctic Monkeys Ariana Grande Ashnikko ATB AURORA AURORA Ava Max Avi(PL) x Louis Villain Avicii B Bad Bunny Bad Bunny Bas Bella Poarch Billie Eilish Black Eyed Peas Black Eyed Peas Black Eyed Peas Bruno Mars BTS BTS C Calvin Harris Cardi B CB Charlotte Jane CJ Cochise Coldplay Conan Gray D ​d0llywood1 DaBaby DAY6 Destiny (MLT) Dino Blunt Doja Cat Dose Drake Dua Lipa Duncan Laurence E Ed Sheeran Elisa (PRT) Eminem ENNY F Fiedlerski (CZ) Finch (US) Fleetwood Mac FRO (TR) G Galantis GameboyJones Genius Azərbaycan Tərcümə Gera MX GIVĒON Gizmo Glass Animals GSoul Gym Class Heroes H Harry Styles Hedwig and the Angry Inch Her (FRA) HHP Hozier Hozier Human Touch (Pop) I Imagine Dragons Imagine Dragons Immune (GRC) Internet Money Israel & Rodolffo Israel & Rodolffo Ivan Torrent Ivana J J Balvin J. Cole Jakob Jawsh 685 Jawsh 685 Jefe (TR) ​jimbo (UK) Joel Corry John Legend John Mayer JORDY Josh A & iamjakehill Josh Golden Juice (SWE) Juice WRLD Justin Bieber Justin Bieber Justin Quiles Justin Wellington K Kali Uchis KAROL G ​ked L Lady Gaga Lewis Capaldi Lil Baby Lil Nas X Lil Tecca Lil Tjay M Maluma Måneskin Manuel Turizo Maroon 5 Marshmello Masked Wolf Matt Maltese Meduza Miley Cyrus Mora Mora Myke Towers N Nathan Evans Natti Natasha Nio García Nirvana O Ofenbach Olivia Rodrigo OneRepublic P P!nk Peezy Polo G Pop Smoke Post Malone Powfu Q Queen Queen R Rauw Alejandro Rauw Alejandro Rauw Alejandro Rauw Alejandro Regard Regard Regard Riton Rochy RD Roddy Ricch Roddy Ricch S Saez SAINt JHN SAINt JHN ​sangiovanni Saweetie Sebastián Yatra Sech Sech Selena Gomez Selena Gomez Shawn Mendes Soso Maness StarBoi3 Surf Curse SZA T Tate McRae The Chainsmokers The Chainsmokers The Kid LAROI The Killers The Killers The Neighbourhood The Neighbourhood The Police The Weeknd Tiësto TINI TINI Tom Grennan Tom Grennan Tom Odell TOMORROW X TOGETHER Tones and I Topic Travis Scott Trippie Redd U V Vance Joy W X XXXTENTACION Y Young Stoner Life Z ИЧИ (EECII) Экси (Eksi)

You are viewing the Song Lyrics or music text