Være Med Å Fly

Bølgen

Være Med Å Fly By Bølgen

Wowo wowo wowo oh
Bølgen ut av huset oh oh
Vil du være med å fly? Vil du være med å fly med meg?
Vil ikke være til bry, men jeg vil jo ikke fly fra deg
Bind deg fast til meg også drar vi
Vi kommer høyt, kommer langt, det er ikke farlig
Vil du være med å fly? Vil du være med å fly med meg?

Lille gutten med for store drømmer
Alt for mange planer som de andre ikke skjønner
De holder tak i beina mine når jеg svømmer
De får ikke lov til å stoppе meg jeg rømmer
Yeye
De sa jeg hadde alt for mye energi
Mangel på fokus og forvridd fantasi
Alt det de sa har ikke noen ting og si
Jeg har kasta bort for mye tid på de

For jeg skal riste taket som jeg var Nikki Sixx
Jeg skal få hjerter til å slå som Tommy Lee
Jeg skal smelte damene akkurat som Vince
Som Mick Mars har jeg ikke tid til idioti

Vil du være med å fly? Vil du være med å fly med meg?
Vil ikke være til bry, men jeg vil jo ikke fly fra deg
Bind deg fast til meg også drar vi
Vi kommer høyt, kommer langt, det er ikke farlig
Vil du være med å fly? Vil du være med å fly med meg?

Jeg kan virke som en egoist
Alt for glad i blitz, men du skulle bare visst
Evig optimist, nysigna som har artist
Men kan også være litte granne trist
Yeye
De sier det er helt uansvarlig
Og drukne bort sorgene mine på et party
Men for meg er det der vanlig

For jeg skal riste taket som jeg var Nikki Sixx
Jeg skal få hjerter til å slå som Tommy Lee
Jeg skal smelte damene akkurat som Vince
Som Mick Mars har jeg ikke tid til idioti

Vil du være med å fly? Vil du være med å fly med meg?
Vil ikke være til bry, men jeg vil jo ikke fly fra deg
Bind deg fast til meg også drar vi
Vi kommer høyt, kommer langt, det er ikke farlig
Vil du være med å fly? Vil du være med å fly med meg?

Vil du være med å fly med meg?
Være med å fly med meg?
Være med å fly med meg?
Wowo wowo wowo oh
Wowo wowo wowo oh
Wowo wowo wowo oh
Wowo wowo Vil du være med å fly?

Vil du være med å fly med meg?
Vil ikke være til bry, men jeg vil jo ikke fly fra deg
Bind deg fast til meg også drar vi
Vi kommer høyt, kommer langt, det er ikke farlig
Vil du være med å fly, vil du være med å fly med meg?Learn how to find the lyrics of Bølgen

How to search Bølgen Lyrics on the Rare-lyrics.com

At the top of the site, it is possible to search the lyrics with 3 methods

The first way to search for lyrics: Enter the name of the singer For example: Bølgen

The second way to search for lyrics: Enter the song name For example: Være Med Å Fly

The third way to search for lyrics: Enter part of the lyrics


tags: - Bølgen lyrics - Bølgen Være Med Å Fly - Bølgen Være Med Å Fly lyrics - music lyrics of Være Med Å Fly - Være Med Å Fly lyrics - Være Med Å Fly song text

All Artists: # 24kGoldn A A.C.E Aden Albino Alemán André De Shields Anne-Marie Ano Arctic Monkeys Ariana Grande Ashnikko ATB AURORA AURORA Ava Max Avi(PL) x Louis Villain Avicii B Bad Bunny Bad Bunny Bas Bella Poarch Billie Eilish Black Eyed Peas Black Eyed Peas Black Eyed Peas Bruno Mars BTS BTS C Calvin Harris Cardi B CB Charlotte Jane CJ Cochise Coldplay Conan Gray D ​d0llywood1 DaBaby DAY6 Destiny (MLT) Dino Blunt Doja Cat Dose Drake Dua Lipa Duncan Laurence E Ed Sheeran Elisa (PRT) Eminem ENNY F Fiedlerski (CZ) Finch (US) Fleetwood Mac FRO (TR) G Galantis GameboyJones Genius Azərbaycan Tərcümə Gera MX GIVĒON Gizmo Glass Animals GSoul Gym Class Heroes H Harry Styles Hedwig and the Angry Inch Her (FRA) HHP Hozier Hozier Human Touch (Pop) I Imagine Dragons Imagine Dragons Immune (GRC) Internet Money Israel & Rodolffo Israel & Rodolffo Ivan Torrent Ivana J J Balvin J. Cole Jakob Jawsh 685 Jawsh 685 Jefe (TR) ​jimbo (UK) Joel Corry John Legend John Mayer JORDY Josh A & iamjakehill Josh Golden Juice (SWE) Juice WRLD Justin Bieber Justin Bieber Justin Quiles Justin Wellington K Kali Uchis KAROL G ​ked L Lady Gaga Lewis Capaldi Lil Baby Lil Nas X Lil Tecca Lil Tjay M Maluma Måneskin Manuel Turizo Maroon 5 Marshmello Masked Wolf Matt Maltese Meduza Miley Cyrus Mora Mora Myke Towers N Nathan Evans Natti Natasha Nio García Nirvana O Ofenbach Olivia Rodrigo OneRepublic P P!nk Peezy Polo G Pop Smoke Post Malone Powfu Q Queen Queen R Rauw Alejandro Rauw Alejandro Rauw Alejandro Rauw Alejandro Regard Regard Regard Riton Rochy RD Roddy Ricch Roddy Ricch S Saez SAINt JHN SAINt JHN ​sangiovanni Saweetie Sebastián Yatra Sech Sech Selena Gomez Selena Gomez Shawn Mendes Soso Maness StarBoi3 Surf Curse SZA T Tate McRae The Chainsmokers The Chainsmokers The Kid LAROI The Killers The Killers The Neighbourhood The Neighbourhood The Police The Weeknd Tiësto TINI TINI Tom Grennan Tom Grennan Tom Odell TOMORROW X TOGETHER Tones and I Topic Travis Scott Trippie Redd U V Vance Joy W X XXXTENTACION Y Young Stoner Life Z ИЧИ (EECII) Экси (Eksi)

You are viewing the Song Lyrics or music text