Steeds Iets Meer

Josylvio

Steeds Iets Meer By Josylvio

In koude warme dagen was ik bij je
In goede en in slechte tijden
De definitie van een rider
De definitie van een strijder
Schat ik heb geen tijd voor die hoofdpijn meer
M’n money gaat nu ook niet meer
b*t*hes willen steeds iets meer
Dus vertel het je nog een keer
M’n liefde ligt alleen bij money
Schat ik heb geen tijd voor die hoofdpijn meer
M’n money gaat nu ook niet meer
b*t*hes willen steeds iets meer
Dus vertel het je nog een keer
M’n liefde ligt alleen bij money

Meisje ik heb geen tijd voor die hoofdpijn
Doe dat lekker bij die woeshoem van je
Ik doe niet lachen, geen tijd voor grappen
Ik ren voor flappen fock die katten
Verliefd op money, ja ja ja
Ik smoke nog een la la la
Ik pull up op de la la laan
Moeman shotgun met de gun voor je klaar
Als je f**kt met me money laat ik zien what’s gevaar
Je weet al van mij dat ik hou van die saaf
Vandaar dat ik ren op de straten tot laat
Ga trouwen met money ik hou echt van haar
M’n ex haat d’r leven dat is f**ked up voor haar

In koude warme dagen was ik bij je
In goede en in slechte tijden
De definitie van een rider
De definitie van een strijder
Schat ik heb geen tijd voor die hoofdpijn meer
M’n money gaat nu ook niet meer
b*t*hes willen steeds iets meer
Dus vertel het je nog een keer
M’n liefde ligt alleen bij money
Schat ik heb geen tijd voor die hoofdpijn meer
M’n money gaat nu ook niet meer
b*t*hes willen steeds iets meer
Dus vertel het je nog een keer
M’n liefde ligt alleen bij money

Ben in de straten aan het grinden
On the road we blijven rijden
Ik moet bewegen ik moet draaien
Ik heb geen tijd voor al die wijven
M’n money stapel die moet stijgen
Geen cash maar een hele dure handtas
Wil je de wereld zien schatje hier is een atlas
Ze spelen wifey materiaal dat voor je bankpas
Maar je wifey is een b*t*h dat merk je dan pas
Achteraf, achteraf, let op elke stap die ik neem
Elke dag, elke dag, elke dag is er money money in de make

In koude warme dagen was ik bij je
In goede en slechte tijden
De definitie van een rider
De definitie van een strijder
Schat ik heb geen tijd voor die hoofdpijn meer
M’n money gaat nu ook niet meer
b*t*hes willen steeds iets meer
Dus vertel het je nog een keer
M’n liefde ligt alleen bij money

Ben in de straten aan het grinden
On the road we blijven riden
Ik moet bewegen ik moet draaien
Ik heb geen tijd voor al die wijven
M’n money stapel die moet stijgenLearn how to find the lyrics of Josylvio

How to search Ali B Lyrics on the Rare-lyrics.com

At the top of the site, it is possible to search the lyrics with 3 methods

The first way to search for lyrics: Enter the name of the singer For example: Ali B

The second way to search for lyrics: Enter the song name For example: Steeds Iets Meer

The third way to search for lyrics: Enter part of the lyrics


tags: - Eves Laurent lyrics - Eves Laurent Steeds Iets Meer - Eves Laurent Steeds Iets Meer lyrics - music lyrics of Steeds Iets Meer - Steeds Iets Meer lyrics - Steeds Iets Meer song text

All Artists: # 24kGoldn A A.C.E Aden Albino Alemán André De Shields Anne-Marie Arctic Monkeys Ariana Grande Ashnikko ATB AURORA AURORA Ava Max Avicii B Bad Bunny Bad Bunny Bella Poarch Billie Eilish Black Eyed Peas Black Eyed Peas Black Eyed Peas Bruno Mars BTS BTS C Calvin Harris Cardi B CB Charlotte Jane CJ Cochise Coldplay Conan Gray D ​d0llywood1 DaBaby DAY6 Destiny (MLT) Dino Blunt Doja Cat Dose Drake Dua Lipa Duncan Laurence E Ed Sheeran Elisa (PRT) Eminem ENNY F Fiedlerski (CZ) Finch (US) Fleetwood Mac FRO (TR) G Galantis GameboyJones Genius Azərbaycan Tərcümə Gera MX GIVĒON Gizmo Glass Animals GSoul Gym Class Heroes H Harry Styles Hedwig and the Angry Inch Her (FRA) HHP Hozier Hozier Human Touch (Pop) I Imagine Dragons Imagine Dragons Immune (GRC) Internet Money Israel & Rodolffo Israel & Rodolffo Ivan Torrent Ivana J J Balvin J. Cole Jakob Jawsh 685 Jawsh 685 Jefe (TR) ​jimbo (UK) Joel Corry John Legend John Mayer JORDY Josh A & iamjakehill Josh Golden Juice (SWE) Juice WRLD Justin Bieber Justin Bieber Justin Quiles Justin Wellington K Kali Uchis KAROL G ​ked L Lady Gaga Lewis Capaldi Lil Baby Lil Nas X Lil Tecca Lil Tjay M Maluma Måneskin Manuel Turizo Maroon 5 Marshmello Masked Wolf Matt Maltese Meduza Miley Cyrus Mora Mora Myke Towers N Nathan Evans Natti Natasha Nio García Nirvana O Ofenbach Olivia Rodrigo OneRepublic P P!nk Peezy Polo G Pop Smoke Post Malone Powfu Q Queen Queen R Rauw Alejandro Rauw Alejandro Rauw Alejandro Rauw Alejandro Regard Regard Regard Riton Rochy RD Roddy Ricch Roddy Ricch S Saez SAINt JHN SAINt JHN ​sangiovanni Saweetie Sebastián Yatra Sech Sech Selena Gomez Selena Gomez Shawn Mendes Soso Maness StarBoi3 Surf Curse SZA T Tate McRae The Chainsmokers The Chainsmokers The Kid LAROI The Killers The Killers The Neighbourhood The Neighbourhood The Police The Weeknd Tiësto TINI TINI Tom Grennan Tom Grennan Tom Odell TOMORROW X TOGETHER Tones and I Topic Travis Scott Trippie Redd U V Vance Joy W X XXXTENTACION Y Young Stoner Life Z ИЧИ (EECII) Экси (Eksi)

You are viewing the Song Lyrics or music text