Rambo – Zomersessie 2016

Chip Charlez

Rambo – Zomersessie 2016 By Chip Charlez

Track 1:

Nu zie je dat ik eet, maar vroeger keek je scheef
Niffo zeg me straight
Haat je op de leven die ik leef
Denk dat ik het weet
Laat me gewoon shinen
Laat me genieten van alles na al dat grinden
Laat me gewoon shinen
Laat me genieten van alles na al dat grinden
Laat me gewoon…
Laat me shinen a mattie, waarom moet je haten?
Ik weet veel geld kan je lui maken
Daarom denk ik als een skere: ik blijf buit maken
Doet je wifey sneaky moet je het uitmaken
Want ik ben hier met slangen ik hou het gras Kort
Never dat ik een Bloemendaal met klennies daar in sanport
Ik wil doekoe en stempels in mijn paspoort
En als die kogels vliegen heb je niks aan je wasbord

Track 2:

Doe dit voor mijn broeders, van andere moeders
Komen uit dezelfde sh*t, we zijn naar saaf aan het zoeken, op de streets
Nu koop ik wat ik wil, toen had ik niets
Doe dit voor mijn broeders, van andere moeders
Komen uit dezelfde sh*t, we zijn naar saaf aan het zoeken, op de streets
Nu koop ik wat ik wil, toen had ik niets

Op een dag gaan we weg mijn broeders
Dat is ook terecht mijn broeders
We hadden veel stress mijn broeders
Maar altijd oprecht mijn broeders
Weet wie je wat zegt broeders
Er zijn boze ogen
Weet wie je wat zegt broeders ze willen je van je dromen beroven
Skeere tijden overwonnen die
Nu kunnen we lachen net komedie
Breek door die deur nee we kloppen niet
We pakken alles we stoppen niet
Ik heb zondes begaan, ik weet het wel
Op die moment vergeet je snel
Want je denkt Allah vergeeft me wel
Maar zo gaat het niet broer ik weet het wel
Maar iedereen maakt fouten en ik heb ze ook gemaakt en al die fouten die ik heb gemaakt hebben mensen om me heen ook geraakt. kon ik alle doekoe spenden om het goed te maken dan had ik het opgemaakt
Broer ik hou het real met jullie
Hier is niks opgemaakt

Doe dit voor mijn broeders, van andere moeders
Komen uit dezelfde sh*t, we zijn naar saaf aan het zoeken, op de streets
Nu koop ik wat ik wil, toen had ik niets
Doe dit voor mijn broeders, van andere moeders
Komen uit dezelfde sh*t, we zijn naar saaf aan het zoeken, op de streets
Nu koop ik wat ik wil, toen had ik niets

Track 3:

Ik doe niks gratis als een taakstraf
Dus geef een tip ben van de partij geen verjaardag
Die rijke b*t*h plukte ik kaal als ik haar zag
Nu zit ik goed en kan ik shinen net haarlak
Je kan toch zien dat ik goed eet
En kom ik in het zwart neem ik geen cadeau of snoep mee
Nee want ik ga niet goed heilig spelen
Heb b*t*hes die vaak zeggen neuk me maar wel goed heilig spelen
Rappers uit me stad claimen te zitten op dough
Maar dragen dezelfde kleren in elk video
Wollah moet ik nog zweren? De helft is niet eens zo
Boeit me niet, je ziet ze vliegen door de hasj die je rookt
En ik zie je bent boos want ik breng je concurrentie
A bledder je naam klopt niet, want een echte boef die rapt niet
Je mislukte OV op de toko, rap dat in je sessie
Kom niet als een linksbuiten, ik kom van rechts als Messi

Track 4:

Ik pak saaf nu
Zie me stapelen
Dus je kijkt raar nu
Mannen haten me
Ik lig laag nu
Doekoe dat maken we
Het is klaar nu
Al die doekoe die sparen we

Ze vragen mij: hoe ben je zoveel aangekomen?
Ik heb gestreden voor die brood op me plank
Die sh*t is me niet zomaar aangekomen
Ik pakte alles, ging voor niks aan de kant
Slimme mannen draaien, ik zorg niet voor overlast
Me stack is groener dan het gras aan de overkant
Me sh*t is anders, mattie praat niet over overhands
Ik praat niet over b*t*hes al heb ik bousjans
Mijn comeback die zat er al aan te komen
Wil je drugs? Mattie ik kan er aan komen
Maar kan je betalen, je moet wel aantonen
Want voor money ben ik nooit te laat gekomen
En alles wat ik zeg is niet zomaar
Dus speel maar Toni, kantel je moer net als sosa
Zwart geld maar ik wil mijn money schoon pa
Ik wil de nieuwste CLS als mijn schoonpa

Ik pak saaf nu
Zie me stapelen
Dus je kijkt raar nu
Mannen haten me
Ik lig laag nu
Doekoe dat maken we
Het is klaar nu
Al die doekoe die sparen weLearn how to find the lyrics of Chip Charlez

How to search Chip Charlez Lyrics on the Rare-lyrics.com

At the top of the site, it is possible to search the lyrics with 3 methods

The first way to search for lyrics: Enter the name of the singer For example: Chip Charlez

The second way to search for lyrics: Enter the song name For example: Rambo - Zomersessie 2016

The third way to search for lyrics: Enter part of the lyrics


tags: - Chip Charlez lyrics - Chip Charlez Rambo - Zomersessie 2016 - Chip Charlez Rambo - Zomersessie 2016 lyrics - music lyrics of Rambo - Zomersessie 2016 - Rambo - Zomersessie 2016 lyrics - Rambo - Zomersessie 2016 song text

All Artists: # 24kGoldn A A.C.E Aden Albino Alemán André De Shields Anne-Marie Ano Arctic Monkeys Ariana Grande Ashnikko ATB AURORA AURORA Ava Max Avi(PL) x Louis Villain Avicii B Bad Bunny Bad Bunny Bas Bella Poarch Billie Eilish BİRİLERİ Black Eyed Peas Black Eyed Peas Black Eyed Peas Blanco (UK) Bruno Mars BTS BTS C Calvin Harris Cardi B CB Charlotte Jane CJ Cochise Coldplay Conan Gray D ​d0llywood1 DaBaby DAY6 Destiny (MLT) Dino Blunt Doja Cat Dose Drake Dua Lipa Duncan Laurence E Ed Sheeran Elisa (PRT) Eminem ENNY F Fiedlerski (CZ) Finch (US) Fleetwood Mac FRO (TR) G Galantis GameboyJones Genius Azərbaycan Tərcümə Gera MX GIVĒON Gizmo Glass Animals GSoul Gym Class Heroes H Harry Styles Hedwig and the Angry Inch Her (FRA) HHP Hozier Hozier Human Touch (Pop) I IAmBlanco Imagine Dragons Imagine Dragons Immune (GRC) Internet Money Israel & Rodolffo Israel & Rodolffo Ivan Torrent Ivana J J Balvin J. Cole Jakob Jawsh 685 Jawsh 685 Jefe (TR) ​jimbo (UK) Joel Corry John Legend John Mayer JORDY Josh A & iamjakehill Josh Golden Juice (SWE) Juice WRLD Justin Bieber Justin Bieber Justin Quiles Justin Wellington K Kali Uchis KAROL G ​ked L Lady Gaga Lewis Capaldi Lil Baby Lil Nas X Lil Tecca Lil Tjay M Maluma Måneskin Manuel Turizo Maroon 5 Marshmello Masked Wolf Matt Maltese Meduza Miley Cyrus Mora Mora Myke Towers N Nathan Evans Natti Natasha Nio García Nirvana O Ofenbach Olivia Rodrigo OneRepublic P P!nk Peezy Polo G Pop Smoke Post Malone Powfu Prāta Vētra Q Queen Queen R Rauw Alejandro Rauw Alejandro Rauw Alejandro Rauw Alejandro Regard Regard Regard Riton Rochy RD Roddy Ricch Roddy Ricch S Saez SAINt JHN SAINt JHN ​sangiovanni Saweetie Sebastián Yatra Sech Sech Selena Gomez Selena Gomez Shawn Mendes Soso Maness StarBoi3 Surf Curse SZA T Tate McRae The Chainsmokers The Chainsmokers The Kid LAROI The Killers The Killers The Neighbourhood The Neighbourhood The Police The Weeknd Tiësto TINI TINI Tom Grennan Tom Grennan Tom Odell TOMORROW X TOGETHER Tones and I Topic Travis Scott Trippie Redd U V Vance Joy W X XXXTENTACION Y Young Stoner Life Z ИЧИ (EECII) Экси (Eksi)

You are viewing the Song Lyrics or music text