Links/Rechts/Midden

Glen Faria

Links/Rechts/Midden By Glen Faria


Uh, nee, ik speel het spel mee, onderhuids en achter ruggen
Koek van eigen deeg, ga onderuit tijdens het bluffen
Verlaging tot niveau is noodzakelijk, codes kraken we
Moet wel, want mijn gevoel die denkt

Die denkt links na, maar schrijft extreem rechts
Ik denk, ik denk links maar schrijf extreem-rechts
Ik denk links na, maar schrijft extreem rechts
Ik denk, ik denk links maar schrijf extreem-rechts
Als ik me meng in de strijd ben ik bijdehand
Bepaal voor mezelf het lot in eigen hand
Spreek voor mezelf en zet je op ‘t kijken want
Als geboren Nederlander ben ik toch gast in eigen land

Inderdaad, dat ben ik wegens me kleur
Als allochtoon bestempeld en mensen zeggen je zeurt
Kheb ‘t over die negatieve sleur, door blikken afgekeurd
Handgebaren voor de deur, man niks is absurd
Ik heb een dubbele identiteit, op één de Nederlandse
Wordt Ghanees zodra ik de wet breek
Heck nee, heck nee, rechts extreem
Centrum links is niks geef mij rechts extreem

Ik denk links na, maar schrijf extreem rechts
Ik denk, ik denk links maar schrijf extreem-rechts
Ik denk links na, maar schrijf extreem rechts
Ik denk, ik denk links maar schrijf extreem-rechts
Als ik me meng in de strijd ben ik bijdehand
Bepaal voor mezelf, het lot in eigen hand
Spreek voor mezelf en zet je op ‘t kijken want
Als geboren Nederlander ben ik toch gast in eigen land

Uh, en zo stond het geschreven, nooit opgelezen
Werd gedwongen, gedwarsboomd zo te leven
Het land van blablablablabla
Di’s gewoon hier, en ik blijf gewoon hier klaar
Ik pas me niet aan aan gewoontes
Keb alleen de dingen die ik meekreeg als een kleine koter
Nederland is naar de filistijnen; de klote
Je buurt is opgefokt omdat er zwarten kwamen wonen

Ik denk links na, maar schrijf extreem rechts
Ik denk, ik denk links maar schrijf extreem-rechts
Ik denk links na, maar schrijf extreem rechts
Ik denk, ik denk links maar schrijf extreem-rechts
Als ik me meng in de strijd ben ik bijdehand
Bepaal voor mezelf, het lot in eigen hand
Spreek voor mezelf en zet je op ‘t kijken want
Als geboren Nederlander ben ik toch gast in eigen land

Uh, nee, ik speel het spel mee, onderhuids en achter ruggen
Koek van eigen deeg, ga onderuit tijdens het bluffen
Verlaging tot niveau is noodzakelijk, codes kraken we
Moet wel, want mijn gevoel die denkt

Die denkt links na, maar schrijft extreem rechts
Ik denk, ik denk links maar schrijf extreem-rechts
Ik denk links na, maar schrijft extreem rechts
Ik denk, ik denk links maar schrijf extreem-rechtsLearn how to find the lyrics of Glen Faria

How to search Akwasi Lyrics on the Rare-lyrics.com

At the top of the site, it is possible to search the lyrics with 3 methods

The first way to search for lyrics: Enter the name of the singer For example: Akwasi

The second way to search for lyrics: Enter the song name For example: Links/Rechts/Midden

The third way to search for lyrics: Enter part of the lyrics


tags: - Glen Faria Links/Rechts/Midden - Glen Faria Links/Rechts/Midden lyrics - Glen Faria lyrics - Links/Rechts/Midden lyrics - Links/Rechts/Midden song text - music lyrics of Links/Rechts/Midden

All Artists: # 24kGoldn A A.C.E Aden Albino Alemán André De Shields Anne-Marie Ano Arctic Monkeys Ariana Grande Ashnikko ATB AURORA AURORA Ava Max Avi(PL) x Louis Villain Avicii B Bad Bunny Bad Bunny Bas Bella Poarch Billie Eilish Black Eyed Peas Black Eyed Peas Black Eyed Peas Bruno Mars BTS BTS C Calvin Harris Cardi B CB Charlotte Jane CJ Cochise Coldplay Conan Gray D ​d0llywood1 DaBaby DAY6 Destiny (MLT) Dino Blunt Doja Cat Dose Drake Dua Lipa Duncan Laurence E Ed Sheeran Elisa (PRT) Eminem ENNY F Fiedlerski (CZ) Finch (US) Fleetwood Mac FRO (TR) G Galantis GameboyJones Genius Azərbaycan Tərcümə Gera MX GIVĒON Gizmo Glass Animals GSoul Gym Class Heroes H Harry Styles Hedwig and the Angry Inch Her (FRA) HHP Hozier Hozier Human Touch (Pop) I Imagine Dragons Imagine Dragons Immune (GRC) Internet Money Israel & Rodolffo Israel & Rodolffo Ivan Torrent Ivana J J Balvin J. Cole Jakob Jawsh 685 Jawsh 685 Jefe (TR) ​jimbo (UK) Joel Corry John Legend John Mayer JORDY Josh A & iamjakehill Josh Golden Juice (SWE) Juice WRLD Justin Bieber Justin Bieber Justin Quiles Justin Wellington K Kali Uchis KAROL G ​ked L Lady Gaga Lewis Capaldi Lil Baby Lil Nas X Lil Tecca Lil Tjay M Maluma Måneskin Manuel Turizo Maroon 5 Marshmello Masked Wolf Matt Maltese Meduza Miley Cyrus Mora Mora Myke Towers N Nathan Evans Natti Natasha Nio García Nirvana O Ofenbach Olivia Rodrigo OneRepublic P P!nk Peezy Polo G Pop Smoke Post Malone Powfu Q Queen Queen R Rauw Alejandro Rauw Alejandro Rauw Alejandro Rauw Alejandro Regard Regard Regard Riton Rochy RD Roddy Ricch Roddy Ricch S Saez SAINt JHN SAINt JHN ​sangiovanni Saweetie Sebastián Yatra Sech Sech Selena Gomez Selena Gomez Shawn Mendes Soso Maness StarBoi3 Surf Curse SZA T Tate McRae The Chainsmokers The Chainsmokers The Kid LAROI The Killers The Killers The Neighbourhood The Neighbourhood The Police The Weeknd Tiësto TINI TINI Tom Grennan Tom Grennan Tom Odell TOMORROW X TOGETHER Tones and I Topic Travis Scott Trippie Redd U V Vance Joy W X XXXTENTACION Y Young Stoner Life Z ИЧИ (EECII) Экси (Eksi)

You are viewing the Song Lyrics or music text