Lil Saint – Zomersessie 2016

Johnny Sellah

Lil Saint – Zomersessie 2016 By Johnny Sellah


Bra, Bra, Bra
Fashion Gang in die b*t*h man
Kraaien in die b*t*h man
Wow
Wah
Sheesh
Wow

Uh
Die rappertjes lopen te checken
M’n stack is dubbel geen dekker
Ik zei het al dat jullie pitten
Pull up maak je wakker geen wekker
Je praat dom maar mijn clip die is lang
Jij doet het voor fame, ik wil mijn money lang
Pull up met je gang n***a, ik ben niet bang
Ga ik dood f**ked up dan komt het door een slang
Je gaat niet over drinken als ik het moet pakken
f**ked up net een hond, kill die b*t*h noemt me Rakker
Ik bel alsof ik net kom van de kapper
b*t*hes om me heen wil ze slaan net een kapper
Je weet allang ik geef geen f**k
Ik loop nog steeds met m’n Glock
Ik zweer het die mannen zijn thirsty
Hij gaat biggie maar vraagt om een slok
Ken n***a’s die poppen
Ken n***a’s die robben
Ken n***a’s die mobben
Dat is een pakket
Ik ben met daggoes, kill ik maak geen fatoes
M’n broer heeft een nakkoe lijkt op een rakket
We legen je osso, poeder voor je nosso
Wat weet je van sosa gewhipt in de flat
Ik zweer het die rappers zijn wack
Ik loop met S ze is op bed

Ik ben al moe van het praten
Ik wil maar ze wilt niet meer praten
Praatjes die vullen geen gaatjes
Mijn loco’s die maken gaten
Ik heb het, ik heb het, die sh*t op m’n hip
Mijn swag is vies want ze noemen het dip
Pull up, ik pull up en ik squeeze op je whip
Mijn stack is vies sh*t die ik whip
Ik moet het klimmen, ik ga af ook remmen
Ik zet nu m’n stempel, de game is van mij
Ik ben gesigned maar niet op m’n mind
Nu niet op de crack, die sh*t was m’n brein
Drie gram in de lucht dat is niks
Ik maak het, ik heb het gefixt
Ik krijg het, je hebt het gemist
Ik geef geen f**k om een diss`

Vliegveld
Ik meet m’n plug op het vliegveld

Ik meet m’n plug op het vliegveld
Er is iets gebeurd als hij niet belt
Ik hou wel lang vol maar ik schiet snel
Ik ben in de ik ben geen muis maar ik piep snel
Ze speed op m’n d**k en ze stuurt net een fietsbel
Huis van d’r man, hij komt zo dus ik peace snel
Ik heb een paar shots maar dat is zonde als ik die bel
Op de block met de blokken
Je weet toch dat ik die sell
Jij hangt nog steeds en ik tel
b*t*h ik word rich het duurt niet lang meer
Blow een stick op m’n b*t*h want ik vang weer
Rode wit ik pull up net een brandweer
Had het op zak alsof ik kampeer
Had het op slaap net een crack kid
Jij zet nooit waarom claim je dat je crack hebt
Ik heb 15 in m’n clip geen snapchat
Ik ben ballin’ b*t*hes zien dat op m’n snapback
Ik fit bullets n***a pak een verse of get back
heeft een nakkoe en nu wilt die kill zijn get back
heeft een nakkoe en nu wilt die kill zijn get back
b*t*hes geven nummer, we bellen niet

Ik f**k die b*t*h en vertel het niet
Ik hoor dat blauw kijkt
Rappers heb ik als maaltijd
Niemand die naar jou kijkt
Ik meet m’n plug op het vliegveld

Vliegveld
Ik meet m’n plug op het vliegveldLearn how to find the lyrics of Johnny Sellah

How to search Chip Charlez Lyrics on the Rare-lyrics.com

At the top of the site, it is possible to search the lyrics with 3 methods

The first way to search for lyrics: Enter the name of the singer For example: Chip Charlez

The second way to search for lyrics: Enter the song name For example: Lil Saint - Zomersessie 2016

The third way to search for lyrics: Enter part of the lyrics


tags: - Johnny Sellah Lil Saint - Zomersessie 2016 - Johnny Sellah Lil Saint - Zomersessie 2016 lyrics - Johnny Sellah lyrics - Lil Saint - Zomersessie 2016 lyrics - Lil Saint - Zomersessie 2016 song text - music lyrics of Lil Saint - Zomersessie 2016

All Artists: # 24kGoldn A A.C.E Aden Albino Alemán André De Shields Anne-Marie Ano Arctic Monkeys Ariana Grande Ashnikko ATB AURORA AURORA Ava Max Avi(PL) x Louis Villain Avicii B Bad Bunny Bad Bunny Bas Bella Poarch Billie Eilish BİRİLERİ Black Eyed Peas Black Eyed Peas Black Eyed Peas Blanco (UK) Bruno Mars BTS BTS C Calvin Harris Cardi B CB Charlotte Jane CJ Cochise Coldplay Conan Gray D ​d0llywood1 DaBaby DAY6 Destiny (MLT) Dino Blunt Doja Cat Dose Drake Dua Lipa Duncan Laurence E Ed Sheeran Elisa (PRT) Eminem ENNY F Fiedlerski (CZ) Finch (US) Fleetwood Mac FRO (TR) G Galantis GameboyJones Genius Azərbaycan Tərcümə Gera MX GIVĒON Gizmo Glass Animals GSoul Gym Class Heroes H Harry Styles Hedwig and the Angry Inch Her (FRA) HHP Hozier Hozier Human Touch (Pop) I IAmBlanco Imagine Dragons Imagine Dragons Immune (GRC) Internet Money Israel & Rodolffo Israel & Rodolffo Ivan Torrent Ivana J J Balvin J. Cole Jakob Jawsh 685 Jawsh 685 Jefe (TR) ​jimbo (UK) Joel Corry John Legend John Mayer JORDY Josh A & iamjakehill Josh Golden Juice (SWE) Juice WRLD Justin Bieber Justin Bieber Justin Quiles Justin Wellington K Kali Uchis KAROL G ​ked L Lady Gaga Lewis Capaldi Lil Baby Lil Nas X Lil Tecca Lil Tjay M Maluma Måneskin Manuel Turizo Maroon 5 Marshmello Masked Wolf Matt Maltese Meduza Miley Cyrus Mora Mora Myke Towers N Nathan Evans Natti Natasha Nio García Nirvana O Ofenbach Olivia Rodrigo OneRepublic P P!nk Peezy Polo G Pop Smoke Post Malone Powfu Prāta Vētra Q Queen Queen R Rauw Alejandro Rauw Alejandro Rauw Alejandro Rauw Alejandro Regard Regard Regard Riton Rochy RD Roddy Ricch Roddy Ricch S Saez SAINt JHN SAINt JHN ​sangiovanni Saweetie Sebastián Yatra Sech Sech Selena Gomez Selena Gomez Shawn Mendes Soso Maness StarBoi3 Surf Curse SZA T Tate McRae The Chainsmokers The Chainsmokers The Kid LAROI The Killers The Killers The Neighbourhood The Neighbourhood The Police The Weeknd Tiësto TINI TINI Tom Grennan Tom Grennan Tom Odell TOMORROW X TOGETHER Tones and I Topic Travis Scott Trippie Redd U V Vance Joy W X XXXTENTACION Y Young Stoner Life Z ИЧИ (EECII) Экси (Eksi)

You are viewing the Song Lyrics or music text