Lijpe – Zomersessie 2016

Chip Charlez

Lijpe – Zomersessie 2016 By Chip Charlez

Songtekst van Lijpe – “Zomersessie 2016 101Barz”

Tegenwoordig zet ik mensen op de tweede plek
We ontbijten nog bij Shell of we eten Mac
Ik kwam alleen maar voor die money ik wou geen respect
Nu heb ik beide
Geef je money en ik geef je tracks
Fock die wijven kan niet switchen voor een beetje seks
Snelle show en daarna tel ik
Ik heb niet eens geflext
Ben nog steeds met Pizzie en nog steeds met Max
Shooter niet op app gezien en ik las wat op teletekst
Weer een sms
Weer een hele tekst
En we lachen niet met flikkers in die gele vest
We willen truien van een kop
Jongens stelen fast
Taplof kraken over de grens
Ze delen cash
En de overheid die haat het
Maar de overheid doet niks
De overheid mag praten
Je kan niet meer lopen zonder wapen
Ze investeren
Je hoofd staat op een blaadje
Ik probeerde er gewoon wat van te maken
Maar met jou doe ik geen zaken
Want je schreeuwt het van de daken
Ben geklommen van de bodem
Logisch dat ze haten
Want ze zien me liever liggen op de bodem net als water ha
Roekeloos
Echt die dromen kwamen later
Ben ver van goed
Ik kan niet lopen naast m’n vader
Ik zeg je eerlijk
Ik ben ook maar aan het haasten
Meeting met m’n label maar ik denk ik ga verplaatsen
Hele week OV’s ze vragen kom je nog Maarssen
Rappers hebben probleem nu
Ik zit weer in m’n fase
Laat me niet breken in je huis net als vazen
Want echt ze zijn op shotjes hier
Praat niet over glazen
Wie kent jullie als we praten over bazen
En wie is ready als we praten over blazen wie?
Ik rijd alleen maar automaten
Hayek door de bocht
Af en toe rijden we schade vriend
Maar ik zit ff goed dus het schaadt me niet
Maak die money marrokaans
Ze verstaat me niet
Ik heb een hele boel gedaan
Maar het laat me niet
Met rust
Dus af en toe heb ik hoofdpijn
Die kleine brieven kunnen brieven in een tas worden
Ik ben liever te alert dan verrast worden
Ik wilde geen dingen in de klas worden
Wilde net als patron eigenlijk wat met hasj worden
Boulevard
Ik ben mijn hoofd aan het legen
Al die rappers zijn droeloe het is tijd om over te geven
Ik weet niet van jou
Ik ben voor brood op de wegen
Maar allah is te groot
Jongens gaan dood op de wegen
Je brengt hasj in Oktober dan zijn de boten wat leger
Paar tonnen naar binnen
Niks is overgebleven
Mama werkte over
Ik was overgebleven
Nu werk ik over voor haar
Begin je dromen te leven
Zonder primi op zoek
Je komt me lopend niet tegen
A2 in de nacht
We lopen showtjes te geven
Ik weet nog goed er was geen hoop in mijn leven
Dus moest ik rennen op straat en zag ik coke in mijn leven
Ik heb zelfs fans in Moro die me niet eens verstaan
Mensen vastgehouden die ik liever liet gaan
Oh je hebt euro’s in je ogen
Kijk die dieven niet aan
18 jarige boys zijn voor een liter gegaan
Komen niet terug
Liggen diep onder zand
De media lult
Jullie volgen de krant
Checken Hart van Nederland
Creëren domme verstand
Ik loop alleen te spenden
Heb die bonnen verbrand
Kan niet wachten tot patron zegt dat die morgen landt
Al draag je 100 sirenes hier gaan we nooit aan de kant
Wat heb je aan geld als je niks gooit aan de kant
Ik lach de ibahesj uit als die me gooit aan de kant
En alles wat je ziet hier is puur
Ben in Moro
Heb m’n tantes weer wat brieven gestuurd
GTD staat in NL terwijl die nog is gehuurd
We betalen maar door
Jullie leven niet duur
On stage
Ze staan niet tegen de muur
Als ik vroeger wat pakte ging het meteen naar de schuur
En wollah meh je kan het doen net als ik
Ik heb zoveel tattas op de scooter geript
Aan het zoeken naar biljetten
Verder zoeken we niks
Met Kippie linker baan
Ik kan niet zoeken naar chicks
Ben ergens aan het surviven als m’n moeder me mist
Maar ik douch liever met biljetten
Daarom voel ik me fris
LIJPE
Voor elke motherfocker die me dacht te stoppen
Ik ben hier de postbode stuur familie enveloppen
Ben zelfs beter als ik ziek ben
Breng een dokter
Gaat je wifey iets te hard voor jou?
Kom eraan ik stop d’r
Ik heb hier een rare stapel en die blaas ik op d’r
Wesh ben je parra ik wil een yacht of een helikopter
Alleen si dare bi kan m’n leven stoppen
Maar je moet bidden neef
Dan pas gaat je leven kloppen
Bouw een grond en er komt money op
Maar ik was liever aan het spacen
Maakte money op
Nu maak ik money over
Maar maak die money op
Deze week staat er weer money op
Ik wil naar osso
Ik zeg Ben drink je koffie op
Jongens van mijn leeftijd hangen nog in coffeeshops
Wachten tot iemand met een motherfocking optie komt
Denk dat iemand helpt wanneer iemand jou kapot ziet
DOM
Zeg je alleen hoe het zit
Ben geen zemmer maar ik heb het in mijn eentje geflikt
Houd die sh*t onder tafel dan weet de media niks
Al m’n boys surviven alsof dit Kenia is
Flippen in de buurt je ziet het hele jaar niks
Maar wat dacht je dan
Wie doet het hele jaar niks a mattie
Volg je weg al zie je hele jaar mist
Ik leek bijna dood toen ze me hele jaar mist
CiaoLearn how to find the lyrics of Chip Charlez

How to search Chip Charlez Lyrics on the Rare-lyrics.com

At the top of the site, it is possible to search the lyrics with 3 methods

The first way to search for lyrics: Enter the name of the singer For example: Chip Charlez

The second way to search for lyrics: Enter the song name For example: Lijpe - Zomersessie 2016

The third way to search for lyrics: Enter part of the lyrics


tags: - Chip Charlez Lijpe - Zomersessie 2016 - Chip Charlez Lijpe - Zomersessie 2016 lyrics - Chip Charlez lyrics - Lijpe - Zomersessie 2016 lyrics - Lijpe - Zomersessie 2016 song text - music lyrics of Lijpe - Zomersessie 2016

All Artists: # 24kGoldn A A.C.E Aden Albino Alemán André De Shields Anne-Marie Ano Arctic Monkeys Ariana Grande Ashnikko ATB AURORA AURORA Ava Max Avi(PL) x Louis Villain Avicii B Bad Bunny Bad Bunny Bas Bella Poarch Billie Eilish BİRİLERİ Black Eyed Peas Black Eyed Peas Black Eyed Peas Blanco (UK) Bruno Mars BTS BTS C Calvin Harris Cardi B CB Charlotte Jane CJ Cochise Coldplay Conan Gray D ​d0llywood1 DaBaby DAY6 Destiny (MLT) Dino Blunt Doja Cat Dose Drake Dua Lipa Duncan Laurence E Ed Sheeran Elisa (PRT) Eminem ENNY F Fiedlerski (CZ) Finch (US) Fleetwood Mac FRO (TR) G Galantis GameboyJones Genius Azərbaycan Tərcümə Gera MX GIVĒON Gizmo Glass Animals GSoul Gym Class Heroes H Harry Styles Hedwig and the Angry Inch Her (FRA) HHP Hozier Hozier Human Touch (Pop) I IAmBlanco Imagine Dragons Imagine Dragons Immune (GRC) Internet Money Israel & Rodolffo Israel & Rodolffo Ivan Torrent Ivana J J Balvin J. Cole Jakob Jawsh 685 Jawsh 685 Jefe (TR) ​jimbo (UK) Joel Corry John Legend John Mayer JORDY Josh A & iamjakehill Josh Golden Juice (SWE) Juice WRLD Justin Bieber Justin Bieber Justin Quiles Justin Wellington K Kali Uchis KAROL G ​ked L Lady Gaga Lewis Capaldi Lil Baby Lil Nas X Lil Tecca Lil Tjay M Maluma Måneskin Manuel Turizo Maroon 5 Marshmello Masked Wolf Matt Maltese Meduza Miley Cyrus Mora Mora Myke Towers N Nathan Evans Natti Natasha Nio García Nirvana O Ofenbach Olivia Rodrigo OneRepublic P P!nk Peezy Polo G Pop Smoke Post Malone Powfu Prāta Vētra Q Queen Queen R Rauw Alejandro Rauw Alejandro Rauw Alejandro Rauw Alejandro Regard Regard Regard Riton Rochy RD Roddy Ricch Roddy Ricch S Saez SAINt JHN SAINt JHN ​sangiovanni Saweetie Sebastián Yatra Sech Sech Selena Gomez Selena Gomez Shawn Mendes Soso Maness StarBoi3 Surf Curse SZA T Tate McRae The Chainsmokers The Chainsmokers The Kid LAROI The Killers The Killers The Neighbourhood The Neighbourhood The Police The Weeknd Tiësto TINI TINI Tom Grennan Tom Grennan Tom Odell TOMORROW X TOGETHER Tones and I Topic Travis Scott Trippie Redd U V Vance Joy W X XXXTENTACION Y Young Stoner Life Z ИЧИ (EECII) Экси (Eksi)

You are viewing the Song Lyrics or music text