Late Night Sex

Dopebwoy

Late Night Sex By Dopebwoy


Je wil kroelen in je bed dus je appt voor die late night sex
Je gaat down voor een n***a want je pu**y die is o zo wet
C’mon C’mon als ik kus op je lippen en je nek
Ben je gone ben je gone
Back it up back it up, baby
Back it up want die pu**y die is matig
Back it up back it up, baby
Ik word wakker in je pu**y met een kater
Back it up back it up, baby
Misschien ben je niet nu maar maybe later
Ben je gone ben je gone
Back it up back up

Ze gaat down en die pu**y is zo wet
Ik zet het diep en ze spuit net een molwet
Fles, ik ben echt aan als ik stroom heb
Deze is chill ze vindt niet erg als ik show heb
Me long stick lang dus ik schiet dieper
Jij wilt mij doen niet liegen
Ik ben zo leig ik lik tieten
Kom wiepen zomaar doe je als een vis wijf
Me baard vies maar je toch weet dat ik fris blijf
In de studio je weet toch dat ik sh*t schrijf
Kom en draai op me c*cky neemt een dis schijf
Kan wel ver gaan maar niet denken dat ik lik meis

Je wil kroelen in je bed dus je appt voor die late night sex
Je gaat down voor een n***a want je pu**y die is o zo wet
C’mon C’mon als ik kus op je lippen en je nek
Ben je gone ben je gone
Back it up back it up, baby
Back it up want die pu**y die is matig
Back it up back it up, baby
Ik word wakker in je pu**y met een kater
Back it up back it up, baby
Misschien ben je niet nu maar maybe later
Ben je gone ben je gone
Back it up back up

Back it up, baby laat het los
Je hebt de vader van een Golf 7 hangen om de pols
AB ik ben met SBMG
Strip iets laat me zien hoe je me geld eet
Je bent heet ik meng mee in die fan base
Zo Kardashian we brengen ze die sex tape
Breng die benen gooi ze op me schouder
Verbouwen deze kamer want je bent met Bob de Douwer
Je ex kan niet hangen wat ik doe is absurt
En die paraplu is hier omdat ik weet dat je squirt
Ella Ella pak die umberella
Je kan me altijd appen maar je moet me never bellen

Je wil kroelen in je bed dus je appt voor die late night sex
Je gaat down voor een n***a want je pu**y die is o zo wet
C’mon C’mon als ik kus op je lippen en je nek
Ben je gone ben je gone
Back it up back it up, baby
Back it up want die pu**y die is matig
Back it up back it up, baby
Ik word wakker in je pu**y met een kater
Back it up back it up, baby
Misschien ben je niet nu maar maybe later
Ben je gone ben je gone
Back it up back up

Laat me zwemmen in je pool geen candisch
Tieten zo dik en je ass fantastic
Draai met dat ding net een motherf**king back flip
Kom een beetje plakken en dan k0m ik met me magic
Wait ik heb je op me list girl laat me komen op je tieten en je lips girl
Ik wil het drukken tot dat ik merk dat je stikt girl
Mean dale pu**y doet me denken aan een rich girl
Ik wil ik wil wat ik wil ik wil, jij wilt dit niet want ik kill
pu**ys up pu**ys up
Doe me daggoe dames
Wil je me niet wiepen laat ik zien wat ik met anders kan

Je wil kroelen in je bed dus je appt voor die late night sex
Je gaat down voor een n***a want je pu**y die is o zo wet
C’mon C’mon als ik kus op je lippen en je nek
Ben je gone ben je gone
Back it up back it up, baby
Back it up want die pu**y die is matig
Back it up back it up, baby
Ik word wakker in je pu**y met een kater
Back it up back it up, baby
Misschien ben je niet nu maar maybe later
Ben je gone ben je gone

For the late night sex
Ben je gone ben je gone
Back it up back it upLearn how to find the lyrics of Dopebwoy

How to search Dopebwoy Lyrics on the Rare-lyrics.com

At the top of the site, it is possible to search the lyrics with 3 methods

The first way to search for lyrics: Enter the name of the singer For example: Dopebwoy

The second way to search for lyrics: Enter the song name For example: Late Night Sex

The third way to search for lyrics: Enter part of the lyrics


tags: - Dopebwoy Late Night Sex - Dopebwoy Late Night Sex lyrics - Dopebwoy lyrics - Late Night Sex lyrics - Late Night Sex song text - music lyrics of Late Night Sex

All Artists: # 24kGoldn A A.C.E Aden Albino Alemán André De Shields Anne-Marie Arctic Monkeys Ariana Grande Ashnikko ATB AURORA AURORA Ava Max Avicii B Bad Bunny Bad Bunny Bella Poarch Billie Eilish Black Eyed Peas Black Eyed Peas Black Eyed Peas Bruno Mars BTS BTS C Calvin Harris Cardi B CB Charlotte Jane CJ Cochise Coldplay Conan Gray D ​d0llywood1 DaBaby DAY6 Destiny (MLT) Dino Blunt Doja Cat Dose Drake Dua Lipa Duncan Laurence E Ed Sheeran Elisa (PRT) Eminem ENNY F Fiedlerski (CZ) Finch (US) Fleetwood Mac FRO (TR) G Galantis GameboyJones Genius Azərbaycan Tərcümə Gera MX GIVĒON Gizmo Glass Animals GSoul Gym Class Heroes H Harry Styles Hedwig and the Angry Inch Her (FRA) HHP Hozier Hozier Human Touch (Pop) I Imagine Dragons Imagine Dragons Immune (GRC) Internet Money Israel & Rodolffo Israel & Rodolffo Ivan Torrent Ivana J J Balvin J. Cole Jakob Jawsh 685 Jawsh 685 Jefe (TR) ​jimbo (UK) Joel Corry John Legend John Mayer JORDY Josh A & iamjakehill Josh Golden Juice (SWE) Juice WRLD Justin Bieber Justin Bieber Justin Quiles Justin Wellington K Kali Uchis KAROL G ​ked L Lady Gaga Lewis Capaldi Lil Baby Lil Nas X Lil Tecca Lil Tjay M Maluma Måneskin Manuel Turizo Maroon 5 Marshmello Masked Wolf Matt Maltese Meduza Miley Cyrus Mora Mora Myke Towers N Nathan Evans Natti Natasha Nio García Nirvana O Ofenbach Olivia Rodrigo OneRepublic P P!nk Peezy Polo G Pop Smoke Post Malone Powfu Q Queen Queen R Rauw Alejandro Rauw Alejandro Rauw Alejandro Rauw Alejandro Regard Regard Regard Riton Rochy RD Roddy Ricch Roddy Ricch S Saez SAINt JHN SAINt JHN ​sangiovanni Saweetie Sebastián Yatra Sech Sech Selena Gomez Selena Gomez Shawn Mendes Soso Maness StarBoi3 Surf Curse SZA T Tate McRae The Chainsmokers The Chainsmokers The Kid LAROI The Killers The Killers The Neighbourhood The Neighbourhood The Police The Weeknd Tiësto TINI TINI Tom Grennan Tom Grennan Tom Odell TOMORROW X TOGETHER Tones and I Topic Travis Scott Trippie Redd U V Vance Joy W X XXXTENTACION Y Young Stoner Life Z ИЧИ (EECII) Экси (Eksi)

You are viewing the Song Lyrics or music text