Je Bent Nodig

Kenny B

Je Bent Nodig By Kenny B


Ik ben onderweg, hey, ga je mee?
Alle remmen los hoofd gaat leeg
Ik ben hier nu echt niet alleen, zie de hele wereld om me heen
En dat is gewoon een feit
Ik heet je welkom in ons koninkrijk
We trappen dit af met een schone lei
En na een diep dal, zal het zomer zijn, of worden
Het zijn de drie woorden die je moet horen; Je bent nódig…
Ik kan het voelen aan m’n water
Je hebt dit nodig als je water
Ik voel me meer dan de helft van je lichaam, dus noem me Akwa
Je hebt me nodig als je vitamine D
Ik heb wat vitamines mee, ik ben de zon want ik schijn voor iedereen
Ik krijg het bijna niet over m’n lippen, ik shine het beste als ik schitter in afwezigheid
Ik moet weer gaan want ik ben nodig

Je bent nodig, je bent nódig
Je bent nodig, je bent nódig
Je bent nodig, je bent nódig
Je bent nodig, je bent nódig

Tweede keer, alsof ik mijn leven herleef
Welnee, dit is hier en nu, ik kom er ver mee
Ik ben mee, ik doe dit met mijn geest en mijn ziel
Beiden voeten in de grond en ik aard nog stabiel
Sta alleen niet stil, ik ben net een projectiel
Ik bedoel, ik heb een doel voor m’n leven, dit is gevoel
En ik doe dit met mezelf, ik kan mezelf niet helpen, ik zoek hulp
We moeten weer door, ik moet verder
Helemaal niets gaat vanzelf
Ben alleen wat golven aan het volgen
Wie kan dit verstaan, wie kan dit voor mij vertolken?
Noem ‘t bij de naam, noem ’t beestje bij de naam
Nog voordat we verder gaan
Zwemmend in de trance sluit ik ietsje later aan
Zoveel wijsheden voor je, dus ik zet het hier
Deze verse werd geschreven op toiletpapier

Je bent nodig, je bent nódig
Je bent nodig, je bent nódig
Je bent nodig, je bent nódig
Je bent nodig, je bent nódig

Ik zie mezelf verbranden in zee tot de bodem is geraakt
Nog eentje voor familie en m’n vrienden en een rondje van de zaak
En iedereen zoekt een doel, maar wie niet waagt, wie niet wint
Om te weten waar ik heen moet gaan, ben ik terug bij het begin
En ik wéét het, wéét het
Eerste keus, tweede leven, derde kans, God haalde me uit de duisternis, ik ontsprong de dans
Uit de modder van de wereld, hand boven m’n hoofd
Ik zou hier niet meer mogen zijn, ik heb het een en ander beloofd
Ik leef en dien, mijn ancestors kwamen tot me in een droom en zeiden:
”Glenn, zie. Dank degene die durven dienen, dien ze
Je gaat zien hoe nodig je hier bent, je verdient het
Spreek in waarheid als apostelen in handelingen”
Kanten van mezelf gezien, zat op andere dingen
Andere fases, dacht alles te maken
Magisch denken of kunstenaarschap onder de lakens
Maar zeg zelf, wat zijn we klein
Me ma zei me: ”Zoon, je wordt niet mooier van al dat gepeins
Laat los, drink d’r op, ga staan, vrede, maak pokoe, heb lief vrijmoedig leven”

Je bent nodig, je bent…

f**k wie de kans geeft of de kans krijgt
Wie die kans grijpt ben ik altijd dus wie het vast heeft die moet bang zijn voor een n***a als mij
Ik heb te lang gedaan aan zelfkastijding en nu ga ik klimmen uit die ravijn
Van twijfels neem ik afscheid, vergeef ons als we eventjes wat bitter en verhard zijn
Maar moeten we galant zijn? Naar een wereld die ons kleineerde van onze kracht profiteerde door ons dineerde
Bro, hier koken we met leftovers
Creëren telkens een wereld van smaken die excelleren nu wil je assimileren en dit gerecht ownen?
Al had je het recept bro, dit kan je echt niet koken
Maar niemand kan iemand zeggen je bent of bent niet nodig
Alhemdulilah hir abeel al ameen
De schepper is mijn getuige ik zal voor geen mens buigen
Dankbaar terwijl ik weet dat ik meer verdien
Serveer je mijn waarheid dat is hoe ik dien
Ik ga als een trein en ik dank God, de pijn is de brandstof
Buig voor de conducteur van m’n self esteem
Choochoo n***a struggle boohoo n***a
Ik weet dat ik ertoe doe, who’s you huh? Pijn is nodig bro

Je bent nodig, je bent nódig
Je bent nodig, je bent nódig
Je bent nodig, je bent nódig
Je bent nodig, je bent nódigLearn how to find the lyrics of Kenny B

How to search Akwasi Lyrics on the Rare-lyrics.com

At the top of the site, it is possible to search the lyrics with 3 methods

The first way to search for lyrics: Enter the name of the singer For example: Akwasi

The second way to search for lyrics: Enter the song name For example: Je Bent Nodig

The third way to search for lyrics: Enter part of the lyrics


tags: - Je Bent Nodig lyrics - Je Bent Nodig song text - Kenny B Je Bent Nodig - Kenny B Je Bent Nodig lyrics - Kenny B lyrics - music lyrics of Je Bent Nodig

All Artists: # 24kGoldn A A.C.E Aden Albino Alemán André De Shields Anne-Marie Ano Arctic Monkeys Ariana Grande Ashnikko ATB AURORA AURORA Ava Max Avi(PL) x Louis Villain Avicii B Bad Bunny Bad Bunny Bas Bella Poarch Billie Eilish Black Eyed Peas Black Eyed Peas Black Eyed Peas Bruno Mars BTS BTS C Calvin Harris Cardi B CB Charlotte Jane CJ Cochise Coldplay Conan Gray D ​d0llywood1 DaBaby DAY6 Destiny (MLT) Dino Blunt Doja Cat Dose Drake Dua Lipa Duncan Laurence E Ed Sheeran Elisa (PRT) Eminem ENNY F Fiedlerski (CZ) Finch (US) Fleetwood Mac FRO (TR) G Galantis GameboyJones Genius Azərbaycan Tərcümə Gera MX GIVĒON Gizmo Glass Animals GSoul Gym Class Heroes H Harry Styles Hedwig and the Angry Inch Her (FRA) HHP Hozier Hozier Human Touch (Pop) I Imagine Dragons Imagine Dragons Immune (GRC) Internet Money Israel & Rodolffo Israel & Rodolffo Ivan Torrent Ivana J J Balvin J. Cole Jakob Jawsh 685 Jawsh 685 Jefe (TR) ​jimbo (UK) Joel Corry John Legend John Mayer JORDY Josh A & iamjakehill Josh Golden Juice (SWE) Juice WRLD Justin Bieber Justin Bieber Justin Quiles Justin Wellington K Kali Uchis KAROL G ​ked L Lady Gaga Lewis Capaldi Lil Baby Lil Nas X Lil Tecca Lil Tjay M Maluma Måneskin Manuel Turizo Maroon 5 Marshmello Masked Wolf Matt Maltese Meduza Miley Cyrus Mora Mora Myke Towers N Nathan Evans Natti Natasha Nio García Nirvana O Ofenbach Olivia Rodrigo OneRepublic P P!nk Peezy Polo G Pop Smoke Post Malone Powfu Q Queen Queen R Rauw Alejandro Rauw Alejandro Rauw Alejandro Rauw Alejandro Regard Regard Regard Riton Rochy RD Roddy Ricch Roddy Ricch S Saez SAINt JHN SAINt JHN ​sangiovanni Saweetie Sebastián Yatra Sech Sech Selena Gomez Selena Gomez Shawn Mendes Soso Maness StarBoi3 Surf Curse SZA T Tate McRae The Chainsmokers The Chainsmokers The Kid LAROI The Killers The Killers The Neighbourhood The Neighbourhood The Police The Weeknd Tiësto TINI TINI Tom Grennan Tom Grennan Tom Odell TOMORROW X TOGETHER Tones and I Topic Travis Scott Trippie Redd U V Vance Joy W X XXXTENTACION Y Young Stoner Life Z ИЧИ (EECII) Экси (Eksi)

You are viewing the Song Lyrics or music text