Jag kysste henne våldsamt

Anders F Rönnblom

Jag kysste henne våldsamt By Anders F Rönnblom

Jag stod på tå i ingenmansland och kika över muren
På ena sidan låg en öde strand, på den andra låg kulturen
I ett hav av obeskrivbart kaos och gifter
Var i all världen ska människorna ta vägen med sina drifter
Men jag log när hon kom till mig och sa:
“Det kanske ordnar sig”

Och jag kysste henne våldsamt… Oh, för freden
Och jag kysste henne våldsamt… Oh, för segern
Jag kysste henne… Jag kysste henne… Jag kysste henne…

Det var en solig söndag i mars och året var nittonhundraåtti
Jag hade äntligen gjort mitt val, och det var ingen fälla jag hade gått i
Jag hade bara tänkt mig för, och om nu livet inte ska försvinna
Ska alla hot och risker bort, och om vi hjälps åt ska vi hinna
Och jag log när hon kom till mig och sa:
“Det måste ordna sig”

Och jag kysste henne våldsamt… Oh, för freden
Och jag kysste henne våldsamt… Oh, för segern
Jag kysste henne… Jag kysste henne… Jag kysste henne…

Men det blev en natt då allting dog eller frös fast i mitt inre
Besvikelse och tvivel överallt, men icke desto mindre
Blev jag övertygad om att kampen just har börjat
Och det som hänt, har hänt, har hänt
Och det är ingenting vi ska sörja
Och jag log när hon kom till mig och sa:
“Det kommer att ordna sig”

Och jag kysste henne våldsamt… Oh, för freden
Och jag kysste henne våldsamt… Oh, för segern
Jag kysste henne… Jag kysste henne… Jag kysste henne…Learn how to find the lyrics of Anders F Rönnblom

How to search Anders F Rönnblom Lyrics on the Rare-lyrics.com

At the top of the site, it is possible to search the lyrics with 3 methods

The first way to search for lyrics: Enter the name of the singer For example: Anders F Rönnblom

The second way to search for lyrics: Enter the song name For example: Jag kysste henne våldsamt

The third way to search for lyrics: Enter part of the lyrics


tags: - Anders F Rönnblom Jag kysste henne våldsamt - Anders F Rönnblom Jag kysste henne våldsamt lyrics - Anders F Rönnblom lyrics - Jag kysste henne våldsamt lyrics - Jag kysste henne våldsamt song text - music lyrics of Jag kysste henne våldsamt

All Artists: # 24kGoldn A A.C.E Aden Albino Alemán André De Shields Anne-Marie Ano Arctic Monkeys Ariana Grande Ashnikko ATB AURORA AURORA Ava Max Avi(PL) x Louis Villain Avicii B Bad Bunny Bad Bunny Bas Bella Poarch Billie Eilish Black Eyed Peas Black Eyed Peas Black Eyed Peas Bruno Mars BTS BTS C Calvin Harris Cardi B CB Charlotte Jane CJ Cochise Coldplay Conan Gray D ​d0llywood1 DaBaby DAY6 Destiny (MLT) Dino Blunt Doja Cat Dose Drake Dua Lipa Duncan Laurence E Ed Sheeran Elisa (PRT) Eminem ENNY F Fiedlerski (CZ) Finch (US) Fleetwood Mac FRO (TR) G Galantis GameboyJones Genius Azərbaycan Tərcümə Gera MX GIVĒON Gizmo Glass Animals GSoul Gym Class Heroes H Harry Styles Hedwig and the Angry Inch Her (FRA) HHP Hozier Hozier Human Touch (Pop) I Imagine Dragons Imagine Dragons Immune (GRC) Internet Money Israel & Rodolffo Israel & Rodolffo Ivan Torrent Ivana J J Balvin J. Cole Jakob Jawsh 685 Jawsh 685 Jefe (TR) ​jimbo (UK) Joel Corry John Legend John Mayer JORDY Josh A & iamjakehill Josh Golden Juice (SWE) Juice WRLD Justin Bieber Justin Bieber Justin Quiles Justin Wellington K Kali Uchis KAROL G ​ked L Lady Gaga Lewis Capaldi Lil Baby Lil Nas X Lil Tecca Lil Tjay M Maluma Måneskin Manuel Turizo Maroon 5 Marshmello Masked Wolf Matt Maltese Meduza Miley Cyrus Mora Mora Myke Towers N Nathan Evans Natti Natasha Nio García Nirvana O Ofenbach Olivia Rodrigo OneRepublic P P!nk Peezy Polo G Pop Smoke Post Malone Powfu Q Queen Queen R Rauw Alejandro Rauw Alejandro Rauw Alejandro Rauw Alejandro Regard Regard Regard Riton Rochy RD Roddy Ricch Roddy Ricch S Saez SAINt JHN SAINt JHN ​sangiovanni Saweetie Sebastián Yatra Sech Sech Selena Gomez Selena Gomez Shawn Mendes Soso Maness StarBoi3 Surf Curse SZA T Tate McRae The Chainsmokers The Chainsmokers The Kid LAROI The Killers The Killers The Neighbourhood The Neighbourhood The Police The Weeknd Tiësto TINI TINI Tom Grennan Tom Grennan Tom Odell TOMORROW X TOGETHER Tones and I Topic Travis Scott Trippie Redd U V Vance Joy W X XXXTENTACION Y Young Stoner Life Z ИЧИ (EECII) Экси (Eksi)

You are viewing the Song Lyrics or music text