Jag behöver ingen

Alex Ceesay

Jag behöver ingen By Alex Ceesay

Cortés
Alex Ceesay, mannen, yah

f**k alla, mannen, jag behöver ingen
Ska kriga själv mot döden, tills den dagen döden vinner
För häromkring det är lätt att bli klippt
Det är därför benim fyller hela maget
Allt du hör är MACen och sen axen från Gilera Runnern
Det kallas hårda livet, västen på, det är svåra tider
Kallen smäller kralligt som om benim trycker ‘bola i den
Behöver ingen för Kalashen är min nära vän
Och shorta kommer smattra tills jag inte orkar bära den
Många av mina soldater har fallit
All inclusive ner till satan, ingen charter till Mallis
Jag behöver ingen, mannen, för min Glock är min buddy
Och vi stänger alltid beefen, men vi startar den aldrig
Skilda vägar som min klick har gått, gamet som har splittrat oss
Satan är den enda kvar som känner mig
Och det finns två vägar ut och det är lifen eller döden
Och wallah, mannen, ingen av dem skrämmer mig

Jag behöver ingen
Jag svär på Gud, f**k alla dem här mammaknullarna, mannen
Jag behöver ingen
Benim klarar sig själv, ah
Jag behöver ingen
f**k alla, mannen, f**k dem alla, mannen, jag behöver ingen
sh*t

Yah, när jag dör begrav mig med en revolver
För jag har fiender i helvetet som vet att jag kommer
Paranoia gör mig galen, står och spanar från fönstret
Lita bara på tabanjan och kevlaren på bröstet
Hundraåttio Gilera, trettio hollows i magget
Mannen, äzin får mig skruvad, klart jag går loss på laddet
Det är DMX-grejer, bara jag kan stanna regnet
Det f**k Akrash till den dagen jag inte andas längre
Ska drifta tills jag kör en bil för miljoner
Och jag ska köra tills den dan jag läser livstid i domen
Och jag behöver ingen med mig på vägen, det benim mot världen
Det är pam-pam på shunos och sen bränner vi kläder
Och jag linar upp en till, även fast jag inte borde
Precis som Sebbe drabbas jag av hafflan i perioder
Och fiender är nära nu, de cirklar min trakt
Jag ber till Gud att Glock 24:an inte klickar inatt

Jag behöver ingen
Wallah, mannen, f**k dem här mothaf**king horungarna som spelar nånting
Jag behöver ingen, mannen
Benim klarar sig själv, förstår ni, mothaf**kas?
Och jag behöver ingen, f**k dem alla, f**k dem alla, wallah, mannen
Mannen, jag behöver ingen
Yah, yah, yah

Alex Ceesay är tillbaks, låt hela världen bevittna
Jag är fortfarande askar, hela vägen till kistan
Nu folk de vill linka, för min hype den är galen
Men under hela f**king voltan har jag inte hört av er
Och ni droppa mitt namn, ni säger “Han är min broder”
Men varenda gång vi möts, har jag en hand på pistolen
Jag litar inte på shunos, måste vara på vakt
För mannen, grabbar becknar grabbar nu för bara nå lax
Vissa tider är dunder, andra tider är cutt
För, mannen, livet det går upp och ner, som priset på guld
Jag menar vissa dar det är vatten, mannen, andra dar det är vodkashotsen
Vissa dar det är vita flaggan, andra dar jag lossar Glocken
Vissa dar jag har ångest, mannen, andra dar jag koksar bort den
Vissa dar det är Audi, mannen, andra dar det är fångtransporten
Alla inklusiva aina vill åt mig, det här är Alex Ceesay, mannen
Jag blev signad från kåken och jag behöver ingen

f**k dem, mannen
Jag svär på Gud, f**k alla dem här, mannen
Jag behöver ingen
Benim föddes själv och dör själv också, förstår du, mannen?
Jag behöver ingen, f**k dem
f**k dem brorsan
Mannen, jag behöver ingen
Alex Ceesay, mannen
Mannen, jag behöver ingenLearn how to find the lyrics of Alex Ceesay

How to search Alex Ceesay Lyrics on the Rare-lyrics.com

At the top of the site, it is possible to search the lyrics with 3 methods

The first way to search for lyrics: Enter the name of the singer For example: Alex Ceesay

The second way to search for lyrics: Enter the song name For example: Jag behöver ingen

The third way to search for lyrics: Enter part of the lyrics


tags: - Alex Ceesay Jag behöver ingen - Alex Ceesay Jag behöver ingen lyrics - Alex Ceesay lyrics - Jag behöver ingen lyrics - Jag behöver ingen song text - music lyrics of Jag behöver ingen

All Artists: # 24kGoldn A A.C.E Aden Albino Alemán André De Shields Anne-Marie Ano Arctic Monkeys Ariana Grande Ashnikko ATB AURORA AURORA Ava Max Avi(PL) x Louis Villain Avicii B Bad Bunny Bad Bunny Bas Bella Poarch Billie Eilish Black Eyed Peas Black Eyed Peas Black Eyed Peas Bruno Mars BTS BTS C Calvin Harris Cardi B CB Charlotte Jane CJ Cochise Coldplay Conan Gray D ​d0llywood1 DaBaby DAY6 Destiny (MLT) Dino Blunt Doja Cat Dose Drake Dua Lipa Duncan Laurence E Ed Sheeran Elisa (PRT) Eminem ENNY F Fiedlerski (CZ) Finch (US) Fleetwood Mac FRO (TR) G Galantis GameboyJones Genius Azərbaycan Tərcümə Gera MX GIVĒON Gizmo Glass Animals GSoul Gym Class Heroes H Harry Styles Hedwig and the Angry Inch Her (FRA) HHP Hozier Hozier Human Touch (Pop) I Imagine Dragons Imagine Dragons Immune (GRC) Internet Money Israel & Rodolffo Israel & Rodolffo Ivan Torrent Ivana J J Balvin J. Cole Jakob Jawsh 685 Jawsh 685 Jefe (TR) ​jimbo (UK) Joel Corry John Legend John Mayer JORDY Josh A & iamjakehill Josh Golden Juice (SWE) Juice WRLD Justin Bieber Justin Bieber Justin Quiles Justin Wellington K Kali Uchis KAROL G ​ked L Lady Gaga Lewis Capaldi Lil Baby Lil Nas X Lil Tecca Lil Tjay M Maluma Måneskin Manuel Turizo Maroon 5 Marshmello Masked Wolf Matt Maltese Meduza Miley Cyrus Mora Mora Myke Towers N Nathan Evans Natti Natasha Nio García Nirvana O Ofenbach Olivia Rodrigo OneRepublic P P!nk Peezy Polo G Pop Smoke Post Malone Powfu Q Queen Queen R Rauw Alejandro Rauw Alejandro Rauw Alejandro Rauw Alejandro Regard Regard Regard Riton Rochy RD Roddy Ricch Roddy Ricch S Saez SAINt JHN SAINt JHN ​sangiovanni Saweetie Sebastián Yatra Sech Sech Selena Gomez Selena Gomez Shawn Mendes Soso Maness StarBoi3 Surf Curse SZA T Tate McRae The Chainsmokers The Chainsmokers The Kid LAROI The Killers The Killers The Neighbourhood The Neighbourhood The Police The Weeknd Tiësto TINI TINI Tom Grennan Tom Grennan Tom Odell TOMORROW X TOGETHER Tones and I Topic Travis Scott Trippie Redd U V Vance Joy W X XXXTENTACION Y Young Stoner Life Z ИЧИ (EECII) Экси (Eksi)

You are viewing the Song Lyrics or music text