Freak In The Weekend

BLØF

Freak In The Weekend By BLØF

Songtekst van Frenna & Priceless – “Freak In The Weekend”

Spanker

Ik ben een freak in the weekend
Als ik touch down zie ik chicks naar me dieken
Ik ben sick in m’n mind
Dus ik zoek één meid voor de sexual healing
Heb een long long d**k voor een chick
En ik maak haar wet als een ocean
Niet op long long things, maar ik neem mijn tijd
Doe gek met die lotion
She put it all on me, en opeens zegt ze she’s in love with me
En ze rockt mijn mind, breng één van je girls voor een harmonie
En als ik jou moet geloven doe je deze dingen nooit girl, honestly
Wanneer stop je met je mind games? Oh

These hoes, playing games for nothing
Wanneer stop je met die mind games? Ooh
These hoes, playing games for nothing
Wanneer stop je met die mind games?
These hoes, these hoes, these hoes

Ben die guy in de club, en we geven geen f**k
Ik ben hier voor die motion
En ik zie dat je flipt maar het boeit me geen sh*t
Ik blijf hier voor een poosje
Ze blijft vertellen wat ze aan heeft
Voor de badboys, want ze denkt dat al die crime pays
Schat ik ben niet met die mindgames
Ze pleegt meineed, want ze denkt dat ze nu prijs heeft
Zij is in love met die digital dash
Ik heb die pas, dat is invisible cash
Ik heb geen last want we’re getting it fast
Ik kaap je chick, she be getting the smash
Zij is in love met die digital dash
Ik heb die pas, dat is invisible cash
Ik heb geen last want we’re getting it fast
Ik kaap je chick, she be getting the smash

These hoes, playing games for nothing
Wanneer stop je met die mindgames? Ooh
These hoes, playing games for nothing
Wanneer stop je met die mindgames? Ooh
These hoes, these hoes, these hoes
These hoes, these hoes, these hoes

Had a b*t*h named ***, haar mindgame hoog maar ze deed als een diva
Deze chick was spits, was allang op het veld maar ze deed als een keeper
Zelfs de hitte van d’r ma, maar d’r ass is gekocht in Santo Domingo
Ey, deze chick speelt true
Ja ze speelt highclass maar is laag net als limbo
Wow I think she liked me, maar ze is kech
Zeg me waarom speel je wifey?
Ja ze speelt highkey
Zegt ze is single maar ik weet ze heeft guyki
En ik pray to the lord, één keer vervloekt en die sh*t gebeurt me nooit meer
En die sh*t gebeurt me nooit meer
Één keer vervloekt en die sh*t gebeurt me nooit meer

These hoes, playing games for nothing
Wanneer stop je met die mindgames? Ooh
These hoes, playing games for nothing
Wanneer stop je met die mindgames? Ooh
These hoes, these hoes, these hoes
These hoes, these hoes, these hoesLearn how to find the lyrics of BLØF

How to search Bizzey Lyrics on the Rare-lyrics.com

At the top of the site, it is possible to search the lyrics with 3 methods

The first way to search for lyrics: Enter the name of the singer For example: Bizzey

The second way to search for lyrics: Enter the song name For example: Freak In The Weekend

The third way to search for lyrics: Enter part of the lyrics


tags: - Dimitri Vegas & Like Mike & Frenna Freak In The Weekend - Dimitri Vegas & Like Mike & Frenna Freak In The Weekend lyrics - Dimitri Vegas & Like Mike & Frenna lyrics - Freak In The Weekend lyrics - Freak In The Weekend song text - music lyrics of Freak In The Weekend

All Artists: # 24kGoldn A A.C.E Aden Albino Alemán André De Shields Anne-Marie Ano Arctic Monkeys Ariana Grande Ashnikko ATB AURORA AURORA Ava Max Avi(PL) x Louis Villain Avicii B Bad Bunny Bad Bunny Bas Bella Poarch Billie Eilish BİRİLERİ Black Eyed Peas Black Eyed Peas Black Eyed Peas Blanco (UK) Bruno Mars BTS BTS C Calvin Harris Cardi B CB Charlotte Jane CJ Cochise Coldplay Conan Gray D ​d0llywood1 DaBaby DAY6 Destiny (MLT) Dino Blunt Doja Cat Dose Drake Dua Lipa Duncan Laurence E Ed Sheeran Elisa (PRT) Eminem ENNY F Fiedlerski (CZ) Finch (US) Fleetwood Mac FRO (TR) G Galantis GameboyJones Genius Azərbaycan Tərcümə Gera MX GIVĒON Gizmo Glass Animals GSoul Gym Class Heroes H Harry Styles Hedwig and the Angry Inch Her (FRA) HHP Hozier Hozier Human Touch (Pop) I IAmBlanco Imagine Dragons Imagine Dragons Immune (GRC) Internet Money Israel & Rodolffo Israel & Rodolffo Ivan Torrent Ivana J J Balvin J. Cole Jakob Jawsh 685 Jawsh 685 Jefe (TR) ​jimbo (UK) Joel Corry John Legend John Mayer JORDY Josh A & iamjakehill Josh Golden Juice (SWE) Juice WRLD Justin Bieber Justin Bieber Justin Quiles Justin Wellington K Kali Uchis KAROL G ​ked L Lady Gaga Lewis Capaldi Lil Baby Lil Nas X Lil Tecca Lil Tjay Lorde Lorde M Maluma Måneskin Manuel Turizo Maroon 5 Marshmello Masked Wolf Matt Maltese Meduza Megan Thee Stallion Migos Miley Cyrus Mora Mora Myke Towers N Nathan Evans Natti Natasha Nio García Nirvana O Ofenbach Olivia Rodrigo OneRepublic P P!nk Peezy Polo G Pop Smoke Post Malone Powfu Prāta Vētra Q Queen Queen R Rauw Alejandro Rauw Alejandro Rauw Alejandro Rauw Alejandro Regard Regard Regard Riton Rochy RD Roddy Ricch Roddy Ricch S Saez SAINt JHN SAINt JHN ​sangiovanni Saweetie Sebastián Yatra Sech Sech Selena Gomez Selena Gomez Shawn Mendes Soso Maness StarBoi3 Surf Curse SZA T Tate McRae The Chainsmokers The Chainsmokers The Kid LAROI The Killers The Killers The Neighbourhood The Neighbourhood The Police The Weeknd Tiësto TINI TINI Tom Grennan Tom Grennan Tom Odell TOMORROW X TOGETHER Tones and I Topic Travis Scott Trinidad Cardona Trinidad Cardona Trippie Redd TWICE U V Vance Joy W X XXXTENTACION Y Young Stoner Life Z ИЧИ (EECII) Экси (Eksi)

You are viewing the Song Lyrics or music text