Få dig et liv

Blak

Få dig et liv By Blak

Jeg sagde sagde sagde
At du var smuk prinsessen på mit slot
Men ligemeget hvad jeg gjorde så var det ikke nok
Jeg tilbud dig alt men du gad ikke og blive
Du smækkede døren i… og sagde få dig et liv
Så piger råber mit navn indenfra sengen
Det måske ikke love men det få mig til at glemme
At jeg vil give dig himmel
Men baby nu er jeg singeeel.yearrh
Hey girl du løj så du fløj og hey girl der er ikke mere goodboy
Nu er det på tide at blive en blunruboy
Ud og … piger med masser penge
Goodbye my babe! super spegbabe
Nu hvor du kommer til at huske mig babe
Good love babe, world life babe, så craise
Så bare rolig mommi mommi har det okay
Jeg altid til party with my hommes
Rolig! jaja jeg tager det roligt
Du er langt ude af min zone og jeg gøre det jeg er god til god til
Du ude af billedet ligesom ps 2 hænger på mit swag om en autoflo men nu høre du mig i radio. flexmusic-cool
Jeg har masser af godbays pludselig jaloux eks du grinte da du gik fra mig men nu fortryder du det
Dag og nat nu fortryder du det
Dag og nat nu fortryder hun det
Dag og nat nu fortryder du det
Dag og nat nu fortryder hun det
Jeg sagde sagde sagde, jeg sagde at du var smuk
Prinsessen på mit slot men ligemeget hvad jeg gjorde så var det ikke nok
Jeg tilbud dig at men du gad ikke og blive du smækkede døren
I og sagde få dig et liv!… du sagde få dig nu et liv
Du sagde til mig få dig et liv
Du sagde til mig få dig et liv
Nu har jeg fået det
Du sagde få dig nu et liv
Du sagde til mig få dig et liv
Du sagde til mig få dig et liv
Nu har jeg fået det!
Babe det er sl*t nu
Ik mere ramasjang fordi du er ud af mit liv
Slettet fra min tankegang
Sidder op af klubben, drikker mig bankelang
Skaber nye minder mens jeg glemmer det der var en gang
Så bare rolig momi jeg har det okay!
Altid til masse partys med mine hommis
Tjekker de danser dodies og sepamoes
Og jeg sl*ttede og gøre det som jeg er god til
Og møder nye piger som også er vild med shushi
Og elsker bloghold og især på blueway
Jeg gav dig alt mit love
Jimmi plus alueway
Du grinte da du gik fra mig men nu fortryder du det
Dag og nat nu fortyder du det
Dag og nat nu hun fortryder hun det
Dag og nat nu du det
Dag og nat nu fortryder hun det
Jeg sagde sagde sagde, jeg sagde at du var smuk
Prinsessen på mit slot men ligemeget hvad jeg gjorde så var det ikke nok jeg tilbud dig alt men du gad ikke og blive
Du smækkede døren i og sagde få dig et liv
Du sagde til mig få dig nu et liv
Du sagde til mig få dig et liv
Nu har jeg fået det
Du sagde få dig nu et liv
Du sagde til mig få dig et liv
Du sagde til mig få dig et liv
Nu har jeg fået det. Yearh!
Nu er det nok nu
Orh
Få dig et liv få dig et liv
Babe orh babe orh
FÅ DIG ET LIIIVVLearn how to find the lyrics of Blak

How to search Blak Lyrics on the Rare-lyrics.com

At the top of the site, it is possible to search the lyrics with 3 methods

The first way to search for lyrics: Enter the name of the singer For example: Blak

The second way to search for lyrics: Enter the song name For example: Få dig et liv

The third way to search for lyrics: Enter part of the lyrics


tags: - Blak Få dig et liv - Blak Få dig et liv lyrics - Blak lyrics - Få dig et liv lyrics - Få dig et liv song text - music lyrics of Få dig et liv

All Artists: # 24kGoldn A A.C.E Aden Albino Alemán André De Shields Anne-Marie Ano Arctic Monkeys Ariana Grande Ashnikko ATB AURORA AURORA Ava Max Avi(PL) x Louis Villain Avicii B Bad Bunny Bad Bunny Bas Bella Poarch Billie Eilish BİRİLERİ Black Eyed Peas Black Eyed Peas Black Eyed Peas Blanco (UK) Bruno Mars BTS BTS C Calvin Harris Cardi B CB Charlotte Jane CJ Cochise Coldplay Conan Gray D ​d0llywood1 DaBaby DAY6 Destiny (MLT) Dino Blunt Doja Cat Dose Drake Dua Lipa Duncan Laurence E Ed Sheeran Elisa (PRT) Eminem ENNY F Fiedlerski (CZ) Finch (US) Fleetwood Mac FRO (TR) G Galantis GameboyJones Genius Azərbaycan Tərcümə Gera MX GIVĒON Gizmo Glass Animals GSoul Gym Class Heroes H Harry Styles Hedwig and the Angry Inch Her (FRA) HHP Hozier Hozier Human Touch (Pop) I IAmBlanco Imagine Dragons Imagine Dragons Immune (GRC) Internet Money Israel & Rodolffo Israel & Rodolffo Ivan Torrent Ivana J J Balvin J. Cole Jakob Jawsh 685 Jawsh 685 Jefe (TR) ​jimbo (UK) Joel Corry John Legend John Mayer JORDY Josh A & iamjakehill Josh Golden Juice (SWE) Juice WRLD Justin Bieber Justin Bieber Justin Quiles Justin Wellington K Kali Uchis KAROL G ​ked L Lady Gaga Lewis Capaldi Lil Baby Lil Nas X Lil Tecca Lil Tjay Lorde Lorde M Maluma Måneskin Manuel Turizo Maroon 5 Marshmello Masked Wolf Matt Maltese Meduza Megan Thee Stallion Migos Miley Cyrus Mora Mora Myke Towers N Nathan Evans Natti Natasha Nio García Nirvana O Ofenbach Olivia Rodrigo OneRepublic P P!nk Peezy Polo G Pop Smoke Post Malone Powfu Prāta Vētra Q Queen Queen R Rauw Alejandro Rauw Alejandro Rauw Alejandro Rauw Alejandro Regard Regard Regard Riton Rochy RD Roddy Ricch Roddy Ricch S Saez SAINt JHN SAINt JHN ​sangiovanni Saweetie Sebastián Yatra Sech Sech Selena Gomez Selena Gomez Shawn Mendes Soso Maness StarBoi3 Surf Curse SZA T Tate McRae The Chainsmokers The Chainsmokers The Kid LAROI The Killers The Killers The Neighbourhood The Neighbourhood The Police The Weeknd Tiësto TINI TINI Tom Grennan Tom Grennan Tom Odell TOMORROW X TOGETHER Tones and I Topic Travis Scott Trinidad Cardona Trinidad Cardona Trippie Redd TWICE U V Vance Joy W X XXXTENTACION Y Young Stoner Life Z ИЧИ (EECII) Экси (Eksi)

You are viewing the Song Lyrics or music text