F.A.S.T.

Josylvio

F.A.S.T. By Josylvio

Ik zoek liever cash met brada’s dan een skere leven
Zet die sannie op de wigi en begin te wegen
Aan het koken in de kitchen maar niet om te eten
Aan het trappen, aan het rennen voor een goeie leven
Zoveel b*t*hes om me heen, maar ik denk aan paper
Ik zou bullets moeten gooien op de playerhaters
Maar ik denk aan cash neef, we moven fast
Maar ik denk aan cash neef, we moven fast

Ik wacht niet al te lang met dingen
Heb het al gefixt
Je kijkt me aan van wat is dit
Me flow is eng, je flow is sh*t
Ik kan niet hangen met een kip
Maar kan wel vallen voor een tip
Ik ga in zee net als een vis
Maar ben je real wordt het gefixt
7aly balek hoe je praat aan die phona ma niffo
Is er een optie laat me weten, undercover ma niffo
Een radicale instelling door die money ma niffo
Ik kom naar binnen voor je stash, end of the story ma niffo
Einde van het verhaal
Never dat er hier word gefaald
We hebben schijt werken met beleid
Kleijo dat is al bepaalt
Zorg maar dat je het haalt
Dat zijn die dingen a neef
Gooi een tip deze kant
We kunnen springen a neef

Ik zoek liever cash met brada’s dan een skere leven
Zet die sannie op de wigi en begin te wegen
Aan het koken in de kitchen maar niet om te eten
Aan het trappen, aan het rennen voor een goeie leven
Zoveel b*t*hes om me heen, maar ik denk aan paper
Ik zou bullets moeten gooien op de playerhaters
Maar ik denk aan cash neef, we moven fast
Maar ik denk aan cash neef, we moven fast

Maak alleen maar moves als het mij brengt richting floes
Heb een clannie, niet gedoucht
Ik ben f**king froes
Pull up in de hood, double op de stoep
Sannie in me onderbroek
We zijn niet lui maar moe
Ik zie die bledders in de game
Ze liegen dood in mic’s
Moet me clannie even checken
Niks meer in z’n vibe
Allerbeste kwaliteit, ik heb superlei
Ik haat belasting en de hele f**king overheid
Die vieze vuile kechs, blokkeren de weg
Kan niet vallen voor wat seks
Ik val voor die racks
In de kitchen aan het whippen, d’r word hier gesplasht
In de kitchen aan het whippen, d’r word hier gesplasht

Ik zoek liever cash met brada’s dan een skere leven
Zet die sannie op de wigi en begin te wegen
Aan het koken in de kitchen maar niet om te eten
Aan het trappen, aan het rennen voor een goeie leven
Zoveel b*t*hes om me heen, maar ik denk aan paper
Ik zou bullets moeten gooien op de playerhaters
Maar ik denk aan cash neef, we moven fast
Maar ik denk aan cash neef, we moven fastLearn how to find the lyrics of Josylvio

How to search Ali B Lyrics on the Rare-lyrics.com

At the top of the site, it is possible to search the lyrics with 3 methods

The first way to search for lyrics: Enter the name of the singer For example: Ali B

The second way to search for lyrics: Enter the song name For example: F.A.S.T.

The third way to search for lyrics: Enter part of the lyrics


tags: - F.A.S.T. lyrics - F.A.S.T. song text - Josylvio F.A.S.T. - Josylvio F.A.S.T. lyrics - Josylvio lyrics - music lyrics of F.A.S.T.

All Artists: # 24kGoldn A A.C.E Aden Albino Alemán André De Shields Anne-Marie Arctic Monkeys Ariana Grande Ashnikko ATB AURORA AURORA Ava Max Avicii B Bad Bunny Bad Bunny Bella Poarch Billie Eilish Black Eyed Peas Black Eyed Peas Black Eyed Peas Bruno Mars BTS BTS C Calvin Harris Cardi B CB Charlotte Jane CJ Cochise Coldplay Conan Gray D ​d0llywood1 DaBaby DAY6 Destiny (MLT) Dino Blunt Doja Cat Dose Drake Dua Lipa Duncan Laurence E Ed Sheeran Elisa (PRT) Eminem ENNY F Fiedlerski (CZ) Finch (US) Fleetwood Mac FRO (TR) G Galantis GameboyJones Genius Azərbaycan Tərcümə Gera MX GIVĒON Gizmo Glass Animals GSoul Gym Class Heroes H Harry Styles Hedwig and the Angry Inch Her (FRA) HHP Hozier Hozier Human Touch (Pop) I Imagine Dragons Imagine Dragons Immune (GRC) Internet Money Israel & Rodolffo Israel & Rodolffo Ivan Torrent Ivana J J Balvin J. Cole Jakob Jawsh 685 Jawsh 685 Jefe (TR) ​jimbo (UK) Joel Corry John Legend John Mayer JORDY Josh A & iamjakehill Josh Golden Juice (SWE) Juice WRLD Justin Bieber Justin Bieber Justin Quiles Justin Wellington K Kali Uchis KAROL G ​ked L Lady Gaga Lewis Capaldi Lil Baby Lil Nas X Lil Tecca Lil Tjay M Maluma Måneskin Manuel Turizo Maroon 5 Marshmello Masked Wolf Matt Maltese Meduza Miley Cyrus Mora Mora Myke Towers N Nathan Evans Natti Natasha Nio García Nirvana O Ofenbach Olivia Rodrigo OneRepublic P P!nk Peezy Polo G Pop Smoke Post Malone Powfu Q Queen Queen R Rauw Alejandro Rauw Alejandro Rauw Alejandro Rauw Alejandro Regard Regard Regard Riton Rochy RD Roddy Ricch Roddy Ricch S Saez SAINt JHN SAINt JHN ​sangiovanni Saweetie Sebastián Yatra Sech Sech Selena Gomez Selena Gomez Shawn Mendes Soso Maness StarBoi3 Surf Curse SZA T Tate McRae The Chainsmokers The Chainsmokers The Kid LAROI The Killers The Killers The Neighbourhood The Neighbourhood The Police The Weeknd Tiësto TINI TINI Tom Grennan Tom Grennan Tom Odell TOMORROW X TOGETHER Tones and I Topic Travis Scott Trippie Redd U V Vance Joy W X XXXTENTACION Y Young Stoner Life Z ИЧИ (EECII) Экси (Eksi)

You are viewing the Song Lyrics or music text