Er ikke verre

Bølgen

Er ikke verre By Bølgen

Hun er pen og populær
Lakkerte negler, stive klær
Jeg er kanskje ikke der
Hun klager på at jeg er sær
Hun sa hun ville ha meg, og jeg måtte bare le
Hun er en kassettspiller, jeg er DVD
Vi passer ikke sammen, men det kan jo bli suksess
Jeg sa: vi kan kanskje se
Men jeg angrer litt på det, for…

Hun vil ikke på tur, for hun vil ikke skli på steiner
Ikke noe å ha på seg og alt for lange negler
Vi kunne hun ikke bade for bikinien ikke sitter
Dessuten så hadde henne nettopp satt på vipper

Det funker ikke sånn om du skal være med meg
Jeg vil heller løpe enn å sitte her med deg
Jeg er ikke skapt for å ha så god tid
Jeg sier det jeg alltid pleier å si

Det er ikke verre enn det er
Det er ikke verre enn den er
Du trenger ikke dra helt ma’fakka ah
Bare få på deg noe klær
For det å ligge stille er noe jeg kaller egoisme
Setter meg ned men beina mine rister
Tenke litt med hue som jeg holder på å miste
Alt ting er ikke kjipt for det er ikke verre enn det er, yeah

Det blir ikke verre enn det er
Sitter her og glor med den dama oppi her
Jeg vil ut og er ikke nær
Men jeg har alltid vært litt sta og visjonær
Så jeg sa: kan vi bade, sykle, jogge, fiske, padle, kjøre, fly litt, reise spise, bake kake, golfe eller noe sånt
Hun så på meg stygt, hun sa nei og det var pronto
Ikke rart at penga mine fylles opp på konto’n

Får øye på noe damer og jeg sitter her og nyter
Hun sitter ved siden av meg, og sipper vin og syter
Jeg føler meg fanget, og jeg kjenner angsten kryper
Tråden her er tynn og er ikke lenge før den ryker

Det funker ikke sånn om du skal være med meg
Jeg vil heller løpe enn å sitte her med deg
Jeg er ikke skapt for å ha så god tid
Jeg sier det jeg alltid pleier å si

Det er ikke verre enn det er
Det er ikke verre enn det er
Du trenger ikke dra den helt ma’fakka ah
Bare få på deg noe klær
For det å ligge stille er noe jeg kaller egoisme
Setter meg ned, men beina mine rister
Tenke litt med hue som jeg holder på å miste
Alt ting er ikke kjipt for det er ikke verre enn det er, yeah

Jeg hopper inn i bilen
Hun sier hun vil se meg, men hun ser meg hele tiden
Hun sa vi var for alltid, men jeg tenker bare: nei nei
Jeg sier; takk, hadet bra, jeg stikker for du klarer ikke vise disse tennene
Når du sitter og er sur, ser du meg sitter og gliser litt med ting i begge hendene

Det er ikke verre enn det er
Det er ikke verre enn det er
Du trenger ikke dra den helt ma’fakka ah
Bare få på deg noe klær
For det å ligge stille er noe jeg kaller egoisme
Setter meg ned, men beina mine rister
Tenke litt med hue som jeg holder på å miste
Alt ting er ikke kjipt for det er ikke verre enn det er, yeahLearn how to find the lyrics of Bølgen

How to search Bølgen Lyrics on the Rare-lyrics.com

At the top of the site, it is possible to search the lyrics with 3 methods

The first way to search for lyrics: Enter the name of the singer For example: Bølgen

The second way to search for lyrics: Enter the song name For example: Er ikke verre

The third way to search for lyrics: Enter part of the lyrics


tags: - Bølgen Er ikke verre - Bølgen Er ikke verre lyrics - Bølgen lyrics - Er ikke verre lyrics - Er ikke verre song text - music lyrics of Er ikke verre

All Artists: # 24kGoldn A A.C.E Aden Albino Alemán André De Shields Anne-Marie Ano Arctic Monkeys Ariana Grande Ashnikko ATB AURORA AURORA Ava Max Avi(PL) x Louis Villain Avicii B Bad Bunny Bad Bunny Bas Bella Poarch Billie Eilish Black Eyed Peas Black Eyed Peas Black Eyed Peas Bruno Mars BTS BTS C Calvin Harris Cardi B CB Charlotte Jane CJ Cochise Coldplay Conan Gray D ​d0llywood1 DaBaby DAY6 Destiny (MLT) Dino Blunt Doja Cat Dose Drake Dua Lipa Duncan Laurence E Ed Sheeran Elisa (PRT) Eminem ENNY F Fiedlerski (CZ) Finch (US) Fleetwood Mac FRO (TR) G Galantis GameboyJones Genius Azərbaycan Tərcümə Gera MX GIVĒON Gizmo Glass Animals GSoul Gym Class Heroes H Harry Styles Hedwig and the Angry Inch Her (FRA) HHP Hozier Hozier Human Touch (Pop) I Imagine Dragons Imagine Dragons Immune (GRC) Internet Money Israel & Rodolffo Israel & Rodolffo Ivan Torrent Ivana J J Balvin J. Cole Jakob Jawsh 685 Jawsh 685 Jefe (TR) ​jimbo (UK) Joel Corry John Legend John Mayer JORDY Josh A & iamjakehill Josh Golden Juice (SWE) Juice WRLD Justin Bieber Justin Bieber Justin Quiles Justin Wellington K Kali Uchis KAROL G ​ked L Lady Gaga Lewis Capaldi Lil Baby Lil Nas X Lil Tecca Lil Tjay M Maluma Måneskin Manuel Turizo Maroon 5 Marshmello Masked Wolf Matt Maltese Meduza Miley Cyrus Mora Mora Myke Towers N Nathan Evans Natti Natasha Nio García Nirvana O Ofenbach Olivia Rodrigo OneRepublic P P!nk Peezy Polo G Pop Smoke Post Malone Powfu Q Queen Queen R Rauw Alejandro Rauw Alejandro Rauw Alejandro Rauw Alejandro Regard Regard Regard Riton Rochy RD Roddy Ricch Roddy Ricch S Saez SAINt JHN SAINt JHN ​sangiovanni Saweetie Sebastián Yatra Sech Sech Selena Gomez Selena Gomez Shawn Mendes Soso Maness StarBoi3 Surf Curse SZA T Tate McRae The Chainsmokers The Chainsmokers The Kid LAROI The Killers The Killers The Neighbourhood The Neighbourhood The Police The Weeknd Tiësto TINI TINI Tom Grennan Tom Grennan Tom Odell TOMORROW X TOGETHER Tones and I Topic Travis Scott Trippie Redd U V Vance Joy W X XXXTENTACION Y Young Stoner Life Z ИЧИ (EECII) Экси (Eksi)

You are viewing the Song Lyrics or music text