Engjelli im (Remix) Lyrics

Xhensila Lyrics

Me mbaj ne krah, engjelli im
Ti me mbron, jo s'me lendon uh
Kam nevoj te shpreh ate
Qe ndjej per ty yeah yeah
Te them gjithcka
Te them cdo gje ne lidhje me ty


Dhe ja ku po ta them ta dish
Mos mendo se une te harroj
Ne asnje cast jam me ty
Se je me mua, te dua


Se ti je buzeqeshja e dites per mua, je mengjesi im
Vdes kur me shume te te dua si
Sot per çdo dite e per çdo dite
Çdo sekonde e me shume dua te t'kem pran
Çdo sekonde me shume dua te m'kesh xhan
Se ti je mbremja me e bukur qe mbyll
Çdo nate ne shpirtin tim


Dita e gjate me duket pa ty
Me ty ne krah eshte dita me e mire
Ta besoj kryqi me dhe je per ty, yeah yeah
Qe t'jemi bashke, t'kam tatuazh e jap nji mesazh


Dhe ja ku po ta them ta dish
Mos mendo se une te harroj
Ne asnje cast, jam me ty
Se je me mua, te dua


Se ti je buzeqeshja e dites per mua, je mengjesi im
Vdes kur me shume te dua ty
Sot per çdo dite e per çdo dite
Çdo sekonde e me shume dua te t'kem prane
Çdo sekonde me shume, dua te m'kesh xhan
Se ti je mbremja me e bukur qe mbyll
Çdo nate ne shpirtin tim
All Artists: 0 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

we all love music