Celsi i zemres Lyrics

Xhensila Lyrics

E tani unë do hap fletën
Fletën e volumit tjetër
Që do nis me ty, unë jetoj për ty
E kujtimin tonë të vjetër
Panoramën tonë të jetës
Që e kam me ty, do e shkruaj aty


Se do jem për ty, do jem aty
Se do jem për ty, do jem aty
Përgjithmonë e jotja unë jam


Se ti e ke çelsin e zemrës
E ke çelsin e zemrës
Do t'më mungoje
Dhe nëse nuk do të takoja kurrë
E ke çelsin e zemrës
E ke çelsin e zemrës
E çfarë do ti nga unë
Do e kesh gjithmonë


Se për mua je frymarrje
Emri jot në vena më fle
Më shiko në sy
Botën jap për ty


Se do jem për ty, do jem aty
Se do jem për ty, do jem aty
Përgjithmonë e jotja unë jam


Se ti e ke çelsin e zemrës
E ke çelsin e zemrës
Do t'më mungoje
Dhe nëse nuk do të takoja kurrë
E ke çelsin e zemrës
E ke çelsin e zemrës
E çfarë do ti nga unë
Do e kesh gjithmonë

Do bërtas me ty
Mbase do t'shaj ty
Do mërzitemi pa fund
E di do ket lotë, e di do jenë kot
Betohem para teje sot
S'do të flas me ty
Një ditë ndoshta dy
Ndjenja jonë t'gjitha i mund
Betohem unë sot, e jotja unë jam


E ke çelsin e zemrës
E ke çelsin e zemrës
No, no, no, no, no, no
Yeah-ehi


Se ti e ke çelsin e zemrës
E ke çelsin e zemrës
Do t'më mungoje
Dhe nëse nuk do të takoja kurrë
E ke çelsin e zemrës
E ke çelsin e zemrës
E çfarë do ti nga unë
Do e kesh gjithmonë
E çfarë do ti nga unë
Do e kesh gjithmonë
All Artists: 0 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

we all love music