Attitudeproblem [P3 remix]

Bendik

Attitudeproblem [P3 remix] By Bendik

Å, se der e Izabell
Med hviskestemmen sin
Heisann, lille nykommer
Har du rulla med de store gutta før?
Nah, f**k de store gutta, de nekte cred til Iza
Men eg har hatt Clipse, MOP og Masta Ace i min Ibiza
Kan ikkje anmelda rap uten å følga din mal
Nissefar, eg drive Norges største hip hop-festival
Disse rapperne e så sultne, vil ‘kje gi meg respekt
Spis kaga då, din taper, Marie Antoinette, hæ
Fjordlandrappere, eg spise de, helt ærlig
du e ferdig

Hver dag
Bendikspenn
en ny venn, aha
Idioten og eg
Min squad e et f**kings orkester
Min squad e et f**kings orkester
Du klarte det nesten
Du klarte det nesten
Eg f**kings made it
Din mamma vet ka eg heter

Og jeg er en gudinne, er en farlig kvinne
Du ser’ke meg forsvinne, jeg var ment for å vinne
Har du dritt å si, så vil jeg la det gå
Det vi’kke du forstå, men jeg bare må
Lede denne dritten, syns jeg så deg på trikken
I min benz mens jeg hører på noe “ooh”
Jobber på noe stort
Lyser opp alle gater, mens du står og hater
Leser lepper mens jeg repper
Mine fletter er hardere enn betong
Konkuranse, kom kom
Jeg putter deg i fugleredet med glede
Kan du se det?
Jeg så meg selv i speilet og var rimelig fornøyd
Jeg ser du henger, jeg vet hva du trenger

Attitudeproblem
Attitudeproblem
Attitudeproblem
Attitudeproblem
Attitudeproblem
Attitudeproblem
Attitudeproblem

Oh my god, ey
Ah, Silvana känd från historieboken
Bäst i Sverige, bäst i Norden, bäst på jorden
Ni sov på tronen, såg min chans och tog den
Snart hänger mitt porträtt på Louvren

99 prisproblem du har inte ens ett
Pris på pris på pris det är som jag har fått tourettes
Har fått vinstsyndrom det är inte ens lätt
Jag är bäst och det är uppenbart
När jag är klar finns ingen kvar

Jeg sier hei, Mads, husker du meg, Mads?
Sjette klasse var tiden du hadde så flaks
Hvor er du nå, Mads?
Hva gjør du nå om dagen?
Jeg legger bars på Karpes låter og er rå som faen
Ha’kke attitudeproblem når jeg henger med G’s
Takker pent nei når store gutta byr meg på weed
Det er Julie B, kjenner stilen for jeg holder det clean
Blir kun passiv fjern oppi Kaveh sin bil
Ah, spytter stygt, men fortsatt Adelén
Naturlig kul, ha’kke attitudeproblem
Og yo, Mads
Vi ha’kke gjesterom
Har kun en dobbeltseng på Astrid S sitt rom

Attitudeproblem
Attitudeproblem
Attitudeproblem
Attitudeproblem
Attitudeproblem
Attitudeproblem
Attitudeproblem

Ah, ja, føler meg som Johaug – nummer én
Kall det gjerne et attitudeproblem
Vi ler av dem og alle tinga de forventer
Det nytter ikke å leke kjekkas på Tårnåsen Senter
Jeg er gudmor, jeg er gudmor
Jeg kan sørge for at du blir no, bror
Jeg kan få deg opp på scena og gjøre deg til stjerne
Jeg kan lukte om du har talent i det fjerne
Vil du, vil du, vil du bli artist?
Ikke prat dritt hos meg, spør han som f**ka med meg sist
Han tørker tårer nå, mens jeg er ennå på
Klokka ett, hver dag, NRK
For å brekke det ned, tror det lekker et sted
Det er ingen her som skylder deg en tjeneste
Du trodde du var rå, at du var helt unik
Karriera di er mysteriet om det levende lik

Attitudeproblem
AttitudeproblemLearn how to find the lyrics of Bendik

How to search Bendik Lyrics on the Rare-lyrics.com

At the top of the site, it is possible to search the lyrics with 3 methods

The first way to search for lyrics: Enter the name of the singer For example: Bendik

The second way to search for lyrics: Enter the song name For example: Attitudeproblem [P3 remix]

The third way to search for lyrics: Enter part of the lyrics


tags: - Attitudeproblem [P3 remix] lyrics - Attitudeproblem [P3 remix] song text - Bendik Attitudeproblem [P3 remix] - Bendik Attitudeproblem [P3 remix] lyrics - Bendik lyrics - music lyrics of Attitudeproblem [P3 remix]

All Artists: # 24kGoldn A A.C.E Aden Albino Alemán André De Shields Anne-Marie Ano Arctic Monkeys Ariana Grande Ashnikko ATB AURORA AURORA Ava Max Avi(PL) x Louis Villain Avicii B Bad Bunny Bad Bunny Bas Bella Poarch Billie Eilish BİRİLERİ Black Eyed Peas Black Eyed Peas Black Eyed Peas Bruno Mars BTS BTS C Calvin Harris Cardi B CB Charlotte Jane CJ Cochise Coldplay Conan Gray D ​d0llywood1 DaBaby DAY6 Destiny (MLT) Dino Blunt Doja Cat Dose Drake Dua Lipa Duncan Laurence E Ed Sheeran Elisa (PRT) Eminem ENNY F Fiedlerski (CZ) Finch (US) Fleetwood Mac FRO (TR) G Galantis GameboyJones Genius Azərbaycan Tərcümə Gera MX GIVĒON Gizmo Glass Animals GSoul Gym Class Heroes H Harry Styles Hedwig and the Angry Inch Her (FRA) HHP Hozier Hozier Human Touch (Pop) I Imagine Dragons Imagine Dragons Immune (GRC) Internet Money Israel & Rodolffo Israel & Rodolffo Ivan Torrent Ivana J J Balvin J. Cole Jakob Jawsh 685 Jawsh 685 Jefe (TR) ​jimbo (UK) Joel Corry John Legend John Mayer JORDY Josh A & iamjakehill Josh Golden Juice (SWE) Juice WRLD Justin Bieber Justin Bieber Justin Quiles Justin Wellington K Kali Uchis KAROL G ​ked L Lady Gaga Lewis Capaldi Lil Baby Lil Nas X Lil Tecca Lil Tjay M Maluma Måneskin Manuel Turizo Maroon 5 Marshmello Masked Wolf Matt Maltese Meduza Miley Cyrus Mora Mora Myke Towers N Nathan Evans Natti Natasha Nio García Nirvana O Ofenbach Olivia Rodrigo OneRepublic P P!nk Peezy Polo G Pop Smoke Post Malone Powfu Q Queen Queen R Rauw Alejandro Rauw Alejandro Rauw Alejandro Rauw Alejandro Regard Regard Regard Riton Rochy RD Roddy Ricch Roddy Ricch S Saez SAINt JHN SAINt JHN ​sangiovanni Saweetie Sebastián Yatra Sech Sech Selena Gomez Selena Gomez Shawn Mendes Soso Maness StarBoi3 Surf Curse SZA T Tate McRae The Chainsmokers The Chainsmokers The Kid LAROI The Killers The Killers The Neighbourhood The Neighbourhood The Police The Weeknd Tiësto TINI TINI Tom Grennan Tom Grennan Tom Odell TOMORROW X TOGETHER Tones and I Topic Travis Scott Trippie Redd U V Vance Joy W X XXXTENTACION Y Young Stoner Life Z ИЧИ (EECII) Экси (Eksi)

You are viewing the Song Lyrics or music text