Anu-D – Zomersessie 2016

Chip Charlez

Anu-D – Zomersessie 2016 By Chip Charlez

Songtekst van 101Barz – “Anu-D – Zomersessie 2016”

Zie je liever in een cel, daar tot dat je honderd bent
Kom volwassen haten niffo, je krijgt nooit een compliment
Zegt die hater geef over, doe alsof ik dronken ben
Doe dit voor vos doe dit voor chap alle m’n niffo’s in detentie
Free Tibba Free Tunis, me hele buurt gaat diep als bullets
Ik ga ze laten zien wie true is, op alles wat ik heb ik doe dit
Ik ga me exen laten voelen, en al m’n enemies gaan zien
De kanker flikkers wouden onderschatten en nu ben ik hiero met m’n team
101 dit wordt een murder, me homie heeft een f**king burner
Eerst had ze kapsones nu ligt ze in mijn bed met benen in de lucht net als turnen
MOB dit MOB dat, volgens mij ben je gay
Speel geen mocro als je n***a bent laat die sannie voor een DVD
Cook een ons cook een ons, maak je chickie natter dan een spons
Haters krijgen geen response, ik stoppen ben je blond?
Welke summer 16? Welke summer 16?
Zie me in de ghetto in een AMG met een f**king big screen
En die sh*t is niet van mij, misschien van je buurman ofzo
Dit is niet om te dansen mijn neef, dit is geen kaboela ofzo
Al m’n niffo’s gun ik vrijspraak
Gooi die rechter in jail als je het mij vraagt
Denk je echt ik ga letten op wat jij praat?
Denk je echt ik ga letten op wat jij praat?
Cameraman, pak je telefoon bel de ambulance niffo
Want deze sh*t die ik hier doe is zo dope bel een klant niffo
n***ers komen hier als Marokkanen doen, wat is hier aan de hand niffo
Al die ongewassen n***ers en ik kreeg niet eens een kans niffo
Bel Peter R de Vries maar
Wil je weg of weg niffo kies maar
Je hele contract is me jeans waard
Oke, als die rappers willen schreeuwen, ze doen me denken aan m’n ho’s
Laat die rappers hier die sh*t proberen en ik scheer ze kaal als Amber Rose
Nee ik kan niet met ze dansen, strapped up we moeten sjansen
Eenmans op de grachten, suikerfeest ik ga ze slachtenLearn how to find the lyrics of Chip Charlez

How to search Chip Charlez Lyrics on the Rare-lyrics.com

At the top of the site, it is possible to search the lyrics with 3 methods

The first way to search for lyrics: Enter the name of the singer For example: Chip Charlez

The second way to search for lyrics: Enter the song name For example: Anu-D - Zomersessie 2016

The third way to search for lyrics: Enter part of the lyrics


tags: - Anu-D - Zomersessie 2016 lyrics - Anu-D - Zomersessie 2016 song text - Chip Charlez Anu-D - Zomersessie 2016 lyrics - Chip Charlez lyrics - music lyrics of Anu-D - Zomersessie 2016

All Artists: # 24kGoldn A A.C.E Aden Albino Alemán André De Shields Anne-Marie Ano Arctic Monkeys Ariana Grande Ashnikko ATB AURORA AURORA Ava Max Avi(PL) x Louis Villain Avicii B Bad Bunny Bad Bunny Bas Bella Poarch Billie Eilish BİRİLERİ Black Eyed Peas Black Eyed Peas Black Eyed Peas Blanco (UK) Bruno Mars BTS BTS C Calvin Harris Cardi B CB Charlotte Jane CJ Cochise Coldplay Conan Gray D ​d0llywood1 DaBaby DAY6 Destiny (MLT) Dino Blunt Doja Cat Dose Drake Dua Lipa Duncan Laurence E Ed Sheeran Elisa (PRT) Eminem ENNY F Fiedlerski (CZ) Finch (US) Fleetwood Mac FRO (TR) G Galantis GameboyJones Genius Azərbaycan Tərcümə Gera MX GIVĒON Gizmo Glass Animals GSoul Gym Class Heroes H Harry Styles Hedwig and the Angry Inch Her (FRA) HHP Hozier Hozier Human Touch (Pop) I IAmBlanco Imagine Dragons Imagine Dragons Immune (GRC) Internet Money Israel & Rodolffo Israel & Rodolffo Ivan Torrent Ivana J J Balvin J. Cole Jakob Jawsh 685 Jawsh 685 Jefe (TR) ​jimbo (UK) Joel Corry John Legend John Mayer JORDY Josh A & iamjakehill Josh Golden Juice (SWE) Juice WRLD Justin Bieber Justin Bieber Justin Quiles Justin Wellington K Kali Uchis KAROL G ​ked L Lady Gaga Lewis Capaldi Lil Baby Lil Nas X Lil Tecca Lil Tjay M Maluma Måneskin Manuel Turizo Maroon 5 Marshmello Masked Wolf Matt Maltese Meduza Miley Cyrus Mora Mora Myke Towers N Nathan Evans Natti Natasha Nio García Nirvana O Ofenbach Olivia Rodrigo OneRepublic P P!nk Peezy Polo G Pop Smoke Post Malone Powfu Prāta Vētra Q Queen Queen R Rauw Alejandro Rauw Alejandro Rauw Alejandro Rauw Alejandro Regard Regard Regard Riton Rochy RD Roddy Ricch Roddy Ricch S Saez SAINt JHN SAINt JHN ​sangiovanni Saweetie Sebastián Yatra Sech Sech Selena Gomez Selena Gomez Shawn Mendes Soso Maness StarBoi3 Surf Curse SZA T Tate McRae The Chainsmokers The Chainsmokers The Kid LAROI The Killers The Killers The Neighbourhood The Neighbourhood The Police The Weeknd Tiësto TINI TINI Tom Grennan Tom Grennan Tom Odell TOMORROW X TOGETHER Tones and I Topic Travis Scott Trippie Redd U V Vance Joy W X XXXTENTACION Y Young Stoner Life Z ИЧИ (EECII) Экси (Eksi)

You are viewing the Song Lyrics or music text