#11FOG Lowkey – Active [Official Video] @lowkeyosix Lyrics

#11FOG Lowkey Lyrics


I


Je mag beginnen met die beef, maar als het echt word ben je ready
Zien mij komen ze doen aan leggy shank in handbereik altijd steady
Lowkey is op niks lowkey is op niks like kom niet naar mij met die troep Sta bekend voor mannen leggen op de stoep rambo laat je zwemmen in je eigen bloed moet bedragen in ovеrvloed want ik wil af van die stres van morgеn zie niemand dus ik maar rondes ik wil hem doden fok hem verwonden zit in een race zonder een pitstop riskeer mijn vrijheid ik geef geen f**k jij bent op comedy Chris Rock praat niet over stenen maar bro heeft rocks zonder saaf ik kan niet zo blijven dus ik zet verpakkingen om in cijfers criminele activiteiten ren als wij op die block verschijnen we weten niks van genade shank in vlees ik vernietig aders face dicht ben een bekende dader sporen zijn niet te achterhalen sweet one komt mijn kant want ze ziet het ik ben niet als hun onderschat me niet zonder een wapen ik heb je graag als lunch trek liever die tool ik ben niet op punch jij op spelletjes net als Candy Crush trek liever die tool ik ben niet op punch jij op spelletjes net als Candy Crush wie ben je zonder je team ben met bro we splashen die opps en we verlaten de scene die mannen acteren leven in de scene jij doet dingen voor het internet ik doe die drill voor team bloed op me rambo bleek het maak het clean hoe kan je zeggen dat ik niet lurk arriveerde met shhhs op blocks dat bloedvlees die werd gescheurd en geloof me de rest die wilt niet aan de beurt genoeg brood om te schetsen pu**y word gesplasht splash meerdere gaten in ze shirt opps willen niet dat we staan voor hun deur opps willen niet dat we staan voor hun deur je mag beginnen met die beef maar als het echt word ben je ready? We splashen die opps en we verlaten de scene die mannen acteren leven in de scene duivelse duo schade word verricht ik ben fully op die action all black all black all black ik kom niet alleen verwonden geef geen f**k druk me shank in monden jij bent op nullen ik hou het honderd disrespect en we plegen zondes no lies ik ben fully op die action trek get uit die whip en crash hem k op de k dat is f**k jou fashion hij ziet mijn tool en hij staat met dashen geen woorden stel geen questions hij ziet mij staan ze dagen zijn geteld stop met wat je in je tracks verteld want jij weet niks van echt geweld op jou block like Sh*t zegt bro er is een op in zicht jump out gang op je f**king strip duivelse duo schade word verricht achtervolging in die Airmax hij is te snel als ik hem niet pak die pu**y zegt hij wilt me weg hoe wil je toveren zonder staf like al me honden happen aan de otherside word er geblaft hij haalt bedragen dus er word gepakt klem het direct er word niet gewacht ik hoef mezelf niet te laten zien mannen weten wat ik doe in field doe het openbaar verlaat de scene ben dodelijk als ik loop me steel mannen weten wat ik doe in fields zien mij staan en ze doen geen f**k dus ik neem die kans en leg ze op de grond next time raak je niet alleen verwond misschien in een kist die grammen in die zakken vermist dus bij elke junkie gaat mijn line in ze list laat ze niet eens stressen en er is al beslist geen terugkeer als het op je is gericht shots klinken mooi net een gedicht sh*t lacking je bent niet spits ben met wapens gebruik geen fist osix 2 vingers wij zijn fully op die actie opps die willen ons niet zien hun zijn frozend voor interactie osix 2 vingers wij zijn fully op die actie opps die willen ons niet zijn hun zijn frozend voor interactie like je mag beginnen met die beef maar als het echt word disrespect en we plegen zondes no lies ik ben fully op die action trek get osix hij ziet me staan ze dagen zijn geteld stop met wat je in je tracks verteld ik hoef mezelf niet te laten zien mannen weten wat ik doe in fields

F**k de opps
Zie ik een opp .... druk me shank in zen lijf met kracht op elke block zet ik zone 2 step kom me niet tegen als ik ben met cheffers anything anything anything k get bun zone 2 drillerz pullup pullup in een four door whip met shooters jij zwaait nakkoe maar hebt geen bullets zone 2 drillerz anything k get bun dats nog eentje wet aan de otherside die ?? Laat die n***as traumatized




All Artists: 0 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

we all love music