​kroppsspråk

Askjell

​kroppsspråk By Askjell

Aha-haa, ah-yeah

Kan ikkje synge
Pleide å la det tynge meg ned når eg va yngre
Og eg kan ikkje danse
Uansett ka eg gjør så ender eg i ubalanse
Aha

Når ditt beste ikkje e godt nok
Du e på punktet mange har gitt opp
Sier du har fått nok, men du må gi og ta i et forhold
Og du må synge med den stemmen du har
Danse som om du e gal
Aha-haa

Eg vet du elskar mitt kroppsspråk
Selv om mitt beste ikkje e godt nok
Du elskar ennå mitt kroppsspråk
Selv om mitt beste ikkje e godt nok
Nei-nei

Eg kan ikkje lyge
Hadde talent for det før
Men noe visnet i meg, aha
Og eg kan ikkje daue
Det brenner ennå i meg og det kan ikkje døyves
Nei-nei

Og eg har gjort mitt på godt og vondt
Eg har gjort mitt jevnt og trutt
For å holde tritt
Eg har gjort mitt på godt og vondt
Eg har gjort mitt jevnt og trutt
For å holde tritt
Løper løpsk med kaputt maskineri
Løper løpsk hvert minutt av min tid
Ute av meg sjøl, men eg e inni mobil
Tenker på deg og ka eg burde si

Vi går runden, går til hundene
Rundt i ringer, null til hundre
På under tre sekunder
Det e hundre grunner til at vi går under
Du vet sjeldent ka du ska
Før du skjønner ka som skjer
Vanskelig å vite kor du ska av
Når du ikkje vett kor du e, ey

Eg kan si både ting og tang, Playboy
Kjenner hoppe for , Playboy
Balanserer på en line som en stram, Playboy
Eg og hon va nesten som yin og yang, Playboy
Playboy, Playboy, Playboy
Playboy, Playboy, Playboy

Eg kan’kkje lyge, men eg smyger meg rund i rundt grøten
Du går rett i strupen, derfor syns eg du e søtest
Og du synger med den stemmen du har
Danser som om du er gal

Eg har alltid elsket ditt kroppsspråk
Til og med ditt verste e godt nok
Eg elskar ennå ditt kroppsspråk
Til og med ditt verste e godt nok, ah-ah, ah-ah
Og du må synge med den stemmen du har
Danse som om du e gal, aha-ha
Eg har alltid elsket ditt kroppsspråk
Til og med ditt beste e godt nok, aha, ahaLearn how to find the lyrics of Askjell

How to search Askjell Lyrics on the Rare-lyrics.com

At the top of the site, it is possible to search the lyrics with 3 methods

The first way to search for lyrics: Enter the name of the singer For example: Askjell

The second way to search for lyrics: Enter the song name For example: ​kroppsspråk

The third way to search for lyrics: Enter part of the lyrics


tags: - Askjell ​kroppsspråk - Askjell ​kroppsspråk lyrics - Askjell lyrics - ​kroppsspråk lyrics - ​kroppsspråk song text - music lyrics of ​kroppsspråk

All Artists: # 24kGoldn A A.C.E Aden Albino Alemán André De Shields Anne-Marie Ano Arctic Monkeys Ariana Grande Ashnikko ATB AURORA AURORA Ava Max Avi(PL) x Louis Villain Avicii B Bad Bunny Bad Bunny Bas Bella Poarch Billie Eilish Black Eyed Peas Black Eyed Peas Black Eyed Peas Bruno Mars BTS BTS C Calvin Harris Cardi B CB Charlotte Jane CJ Cochise Coldplay Conan Gray D ​d0llywood1 DaBaby DAY6 Destiny (MLT) Dino Blunt Doja Cat Dose Drake Dua Lipa Duncan Laurence E Ed Sheeran Elisa (PRT) Eminem ENNY F Fiedlerski (CZ) Finch (US) Fleetwood Mac FRO (TR) G Galantis GameboyJones Genius Azərbaycan Tərcümə Gera MX GIVĒON Gizmo Glass Animals GSoul Gym Class Heroes H Harry Styles Hedwig and the Angry Inch Her (FRA) HHP Hozier Hozier Human Touch (Pop) I Imagine Dragons Imagine Dragons Immune (GRC) Internet Money Israel & Rodolffo Israel & Rodolffo Ivan Torrent Ivana J J Balvin J. Cole Jakob Jawsh 685 Jawsh 685 Jefe (TR) ​jimbo (UK) Joel Corry John Legend John Mayer JORDY Josh A & iamjakehill Josh Golden Juice (SWE) Juice WRLD Justin Bieber Justin Bieber Justin Quiles Justin Wellington K Kali Uchis KAROL G ​ked L Lady Gaga Lewis Capaldi Lil Baby Lil Nas X Lil Tecca Lil Tjay M Maluma Måneskin Manuel Turizo Maroon 5 Marshmello Masked Wolf Matt Maltese Meduza Miley Cyrus Mora Mora Myke Towers N Nathan Evans Natti Natasha Nio García Nirvana O Ofenbach Olivia Rodrigo OneRepublic P P!nk Peezy Polo G Pop Smoke Post Malone Powfu Q Queen Queen R Rauw Alejandro Rauw Alejandro Rauw Alejandro Rauw Alejandro Regard Regard Regard Riton Rochy RD Roddy Ricch Roddy Ricch S Saez SAINt JHN SAINt JHN ​sangiovanni Saweetie Sebastián Yatra Sech Sech Selena Gomez Selena Gomez Shawn Mendes Soso Maness StarBoi3 Surf Curse SZA T Tate McRae The Chainsmokers The Chainsmokers The Kid LAROI The Killers The Killers The Neighbourhood The Neighbourhood The Police The Weeknd Tiësto TINI TINI Tom Grennan Tom Grennan Tom Odell TOMORROW X TOGETHER Tones and I Topic Travis Scott Trippie Redd U V Vance Joy W X XXXTENTACION Y Young Stoner Life Z ИЧИ (EECII) Экси (Eksi)

You are viewing the Song Lyrics or music text